سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6432168421 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشخص شدن اینکه قیمت ها به چه صورت در میاد باید تا انتخابات آمریکا یعنی آبان ماه صبر کنی و بعد از اون مشخص می شه که بازار به چه سمتی میره
قیمت ها الان از حباب هم گذشته و در اصل به دزدی علنی از جیب مردم رسیدن.
اگه بخوای ssd بخری باید حتما Samsung 860 EVO 250GB بخری که یک میلیون و 860 قیمت داره که تقریبا یک میلیون توی همین مدت کمتر از یک ماه رفته روش و شما با خریدنش یک میلیون ضرر می کنی در حالی که با این پول باید بتونی یک ترابایت اونو بخری.
هر مدلی هم بخری حتما 400 500 تومن ضرر می کنی ولی اگه کارت خیلی ضروری و واجبه و هیچ راهی نداری همین الان برای خرید اقدام کن
ولی اگه ضروری نیست اگه حتی پولشم داری نخر چون هرچی که مردم اجناس این بازاری ها دزد رو نخرن اینا مجبور میشن قیمت ها رو کم کنن. البته همه بازاری ها دزد نیستن ولی اونایی که نبض بازار دستشونه و قیمت ها رو تعیین می کنن دزد هستن.
پ.ن: فقط دفت کن که چون دولت، اقتصاد ما رو به آمریکا پیوند زده این حالت برای اقتصاد ایران پیش اومده که رهبر ایران قبلا خطر این پیوند زدن رو به همه گفته بودن ولی دولت و مجلس قبل، باعث این مشکل شدن.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks