هارد مکستور و پاور همون گرینه (مگه بده؟!)
کاربر شهرسختافزار
هارد مکستور و پاور همون گرینه (مگه بده؟!)
|
|
وسترن گرین بد که نیست ولی به خاطر اینتلی پارکی که داره رو بعضی مینها هی خاموش روشن میشه که مشکل ایحاد میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EleRam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون کدوم گرینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم مشخصات بده میخوام ببینم پاور برای سیستمتون کافیه یا نه
مدل پاور ، پردازنده ، گرافیک و .....
EleRam (07-11-10)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورم GP 535A به عبارتی 535W و مادربردم Gigabyte EP45-UD3R گرافیکم Giagabyte 9600 GT + یک دی وی دی رایتر و دو تا هارد ساتا و کارت تی وی که گاهی روشنش می کنم. من که با نرم افزار گرین تست کردم جمعش بیشتر از توان پاورم میشه! واسه همین هارد دوممو همیشه وصل نمی کنم و تا مرز پاور کار می کشم ازش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخ ببخشید یادم رفت که CPU هم دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Core2Quad Q6700 و رم هم 2 تا 2 گیگ (رم لازم بود؟!)
اوایل خیلی خوب بود خیالم راحت بود که سر و صدا نداره و حالا صداشو از تو پذیرایی هم میشه شنید !
ببخشید یه سوال دیگه! این سیستم ما همیشه واسه خودش روشن میشه (از هایبرنیت بر می گرده) !! تو بایوس همه تنظیماتشو رو غیر فعال کردم بازم فرقی نکرده!
آخرین ویرایش توسط EleRam در تاریخ 09-11-10 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EleRam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون برای این سیستم مناسبه و احتمال اینکه خرابی هارد به اون مربوط باشه خیلی ضعیفهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار گرین مصرف قطعات رو خیلی بالا نشون میده و در عمل گمان نمیکنم این قطعات که فرمودید بیشتر از 60% توان پاور برق مصرف کنه
به هر روی به نظر میاد شما در مورد هارد بد شانسی آوردین و باید برای گارانتی اقدام کنید
کدوم قسمت سیستمتون صدا میکنه ؟ فن پردازنده ، فن کیس ، فن پاور یا اینکه صدای خر خر هارد از دور شنیده میشه
در مورد خروج از هایبرنیت هم ممکنه الکتریسته روی بدنه کیس داشته باشید ، اگر مونیتورتون crt هستش پیشنهاد میکنم کیستون رو ارت کنید
EleRam (09-11-10), mehrdad_ab (09-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks