تنها راهش جدا کردن کابل تغذیه از هارد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohmal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان چطوری میتونم hdd رو به طور کامل خاموش کنم و فقط از ssd روی لپ تاپم استفاده کنم؟؟؟ اخه هاردم خراب شده و خیلی صدا میده و هزینه ی تعمیر و عوض کردنش رو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
تنها راهش جدا کردن کابل تغذیه از هارد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohmal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (06-12-18)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohmal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو my computer کلیک راست کن و گزینه manage انتخاب کن بعد به بخش disk management ویندوز برو و با کلیک روی دیسک مورد نظر Offline انتخاب کن
همانند تصویر زیر
2018-12-06_0-27-53.jpg
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از راهنماییتون همین کارو کردم اما هنوز لپ تاپ صدای نویزش رو داره البته به مقدار خیلی کمتر و هر چند دقیقه ی صدای ضربه از داخلش میاد این صدای هارده یا چیز دیگه ای؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز همین کارو کردم اما هنوز ی صداهای نویز و ضربه مونده امکان داره هارد فعالیت داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Meysam_M69 (06-12-18)
هاردی که این وضعیت داره بهتره کاملا غیر فعال بشه در پست اول هم گفتم . اون موردی که دوستمون گفتند . کاملا هارد را خاموش نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohmal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Meysam_M69 (06-12-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks