مرسی از کمکت مشکلمو فهمیدم اگه مشکلمو بت بگم خندت می گیره از نوووووووووب بازی خودم بود دست خودم نیست چند وقتیه که کیبوردمو که Razer هست رو با یک دونه فراسو جابه جا کردم همین توری هر دو کیبورد ماله خودم بود کیبورد فراسو یک سیم USB داشت که به کیس وصلش می کردی که هر وقت USB Devise می خواستی وصل کنی به کیبرد وصل کنی منم همش داشتم هارد رو به اون وصل میکردم User Manual هارد رو دانلود کردم نوشته بود یکی از دلایلی که PC ممکن هست که هارد رو نشتاسه ماله HUB و .. است منم تازه به ذهنم رسید وصلش کنم پشت کیس تا وصل کردم شناخت اینم از داستانه من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks