سلام
این چیزی که شما توضیح دادید نشون دهنده ویروس هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام ، خسته نباشین
بتازگی برای فلش بنده مشکلی بوجود اومده ، وقتی فولدری رو از سیستمم به فلش منتقل میکنم ، فولدرها بعد از لحظاتی تبدیل به شورکات میشن وقتی فولدر رو باز میکنم محتویات داخل فولدر سالم هستن و اجرا میشن ولی خوده فولدر تبدیل به شورتکات میشه!
فلش رو با برنامه low format یکبار فرمت کامل کردم وبا برنامه های مثه usbfix هم امتحان کردم ولی درست نشد.
سیستمم ویروس نداره چون داخل یه فلش دیگه امتحان کردم و این مشکل رو نداشت ، ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید علتش چیه؟
آخرین ویرایش توسط REZA13700 در تاریخ 30-05-19 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی راهی برای حل این مشکل وجود ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چرا ،این ویروس شایعی است.تو اینترنت بگردید براش راه حل هست.بهتر یه آنتی ویروس تو سیستم داشته باشید.نیازی به خرید آنتی ویروس هم نیست.از آنتی ویروس رایگان استفاده کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسپرسکی آنتی ویروس رایگانش هم در اینترنت هست.اونو دانلود کنید و سیستمتون رو ویروس کشی کنید
کاربر شهرسختافزار
این یک بدافزار قدیمیه (مگر اینکه تازگیها آپدیت شده باشه) نرم افزارهای حفاظتی به آسانی آب نوشیدن پاکش میکنند.در همین سایت مقاله ای درباره استفاده از یکی از بهترین آنتی ویروسهای رایگان نوشته شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس اپدیت شده مناسب باید اسکن بشه کل سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks