behzad83 (10-05-08)
Super Talent T800UX2GC4
G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK
GeIL GX22GB6400UDC
کاربر شهرسختافزار
مباركه بهزاد جان انشالله باهاش بري فضا .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در كل رم بسيار خوبيه اگه زماني هم ارتقاع بدي باز هم مي تونه توي اوور چيزي براي شما كم نگذاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 10-05-08 انجام شده است
behzad83 (10-05-08)
ممنون، آقا شماها بسیار توی این انتخاب به من کمک کردین و واقعا ممنونم از همگیتون. همگی با هم میریم فضا به زودی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (10-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حالا که مشهدی ها جمع هستند یک سوال ازشون بپرسم
آیا Club تو مشهد نماینگی داره ؟
به نظر من شما با شماره 88929200 تهران تماس بگیر. ازشون بپرس که نماینده فروش توی مشهد دارن یا نه؟! چون حقیقتا من اطلاع دقیقی ندارم.
آخرین ویرایش توسط behzad83 در تاریخ 11-05-08 انجام شده است
green_waves (11-05-08)
کاربر شهرسختافزار
بله داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنار پاساژ بیستون یه پاساژ هست (جنب مجتمع تک) که آخر پاساژ نمایندگی سازگار هست که Club هم میارن بعضی مواقعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
behzad83 (12-05-08), green_waves (12-05-08)
کاربر شهرسختافزار
نمایندگی نیست نه ؟
تو مشهد یک نکته خیلی جالب وجود داره هیچ کسی گرافیک 3850 را نمی شناسه همه روی 9000 و 8000 کار می کنند
PCminister (12-05-08)
توی مشهد از این قبیل نکات جالب زیاده دوست من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی مشهد اصولا سراغ ATI افراد زیادی نمیرن.
اینجا یک حالتی پیش اومده که میگن همینه که هست، میخوای بخواه نمیخوای نخواه.
جواب مثلا قانع کننده اشونم اینه که در سال دو تا مشتری مثل شما دنبال همچین چیزی میان!!!!!!!!!!
پیشنهاد منم اینه که شما با همون شماره در تهران تماس بگیر و همونجا سفارش بده، مطمئن تره.
green_waves (12-05-08)
کاربر شهرسختافزار
نه نه نه اشتباه شما همینه ؛ می گن " مخِی بخه نمیخی نخه " شما باید یک دوره آموزش زبان شریف مِشَدی بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behzad83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (12-05-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
امروز یه سری به بازار سخت افزار زدم تونستم نمایندگی رسمی CLUB در مشهد را براتون پیدا کنم:
شرکت سیکو رایانه
شماره تماس:
7289647
7289568
این شرکت محصولات club را با گارانتی اهتمام میاره و محصولات foxconn رو با گارانتی پیشتازان سخت افزار.
=======
در مورد لهجه مشهدی : یه تاپیک آموزشی باز کنیم؟
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
behzad83 (12-05-08), green_waves (12-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks