هارد وصل کردم به سیستم از 8 درایو 6 دریاور Raw شده به دادم برسید هارد 4 ترابایتی اکسترنال بود
کلی اطلاعات روش
ویندوز 8.1 لعنتی. چند سال با 7 کار میکنم. این لعنتی تا وصل کردم به فنا داد
هارد وصل کردم به سیستم از 8 درایو 6 دریاور Raw شده به دادم برسید هارد 4 ترابایتی اکسترنال بود
کلی اطلاعات روش
ویندوز 8.1 لعنتی. چند سال با 7 کار میکنم. این لعنتی تا وصل کردم به فنا داد
آخرین ویرایش توسط arezoojoon در تاریخ 12-12-19 انجام شده است
فروش سریال لاست،قهرمانان،فرار از زندان،24،آلیاس،فرینچ و... هر ديسكت 500 تومان
|
|
سلام برنامه زیر را دانلود و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arezoojoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
minitool partition wizard
از طریق گزینه پارتشین ریکاوری
شروع کنید به اسکن کامل
تمام اطلاعات و پارتشین ها را به صورت اول برمیگردونه
QR7X (12-12-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هارد که وصل میکنم برنامخ خطای زیر رو میده با هر ورژنی تست کردم. ویندوزم 8.1
http://up.vbiran.ir/uploads/45105157...8_Untitled.png
و بعد برنامه بسته میشود
آخرین ویرایش توسط arezoojoon در تاریخ 13-12-19 انجام شده است
نسخه دیگری از برنامه را دانلود کنید . این کرش برنامه هم میتونه به خاطر ویروس روی سیستم شما هم باشه
این هم روش کار با یک برنامه دیگر
How to Convert RAW to NTFS Without Losing Data - EaseUS
Hoosha (13-12-19)
3 بار ویندوز عوض کردم با 10 مدل مختل ورژنهای مختلف . فقط با این هارد مشکل داره هارد دیگه وصل میکنم این مشکل پیش نمیاد فایلش رو برای ساپورت برنامه ارسال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریکاوری با چند برنامه تست کردم برگشت داریم مشکل حجم فایلهاست که جا ندارم بریزم .
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 13-12-19 انجام شده است
با اون برنامه گفتم چکار کنید دیتا ریکاوری فایده نداره پارتشین ریکاوری باید کنید .اگر نمیشه روی سیستم ویروس دارید و مشکل ایجاد میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arezoojoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
How to Convert RAW to NTFS Without Losing Data - EaseUS این هم ریکاوری میکنه بعد میگه باید یک جا رو نشون بده بریزم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
minitool partition wizard با هاردهای دیگه مشکل نداره همون هاردی که مشکل دارم که وصل میکنم اون خطای بالا رو میده
خیالم از ویروس راحت آنتی ویروسم به روز و همیطور ویندوز مجدد عوض کردم
آخرین ویرایش توسط arezoojoon در تاریخ 13-12-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks