سلام
می خواستم هارد اکسترنال بخرم که فیلم ، سریال ، نرم افزار و بازی رو داخل آن نگهداری کنم و به طور متوسط تقریباً 1 ساعت در روز از آن استفاده کنم.
پیشنهاد شما دوستان چه هاردی است که ارزش خرید آن هم مناسب باشد؟
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
می خواستم هارد اکسترنال بخرم که فیلم ، سریال ، نرم افزار و بازی رو داخل آن نگهداری کنم و به طور متوسط تقریباً 1 ساعت در روز از آن استفاده کنم.
پیشنهاد شما دوستان چه هاردی است که ارزش خرید آن هم مناسب باشد؟
با تشکر
|
|
با توجه ب ظرفیت مورد نیازت هارد western digital blue گزینه خوبیه
infernali (01-06-18)
Seagate Backup Plus Hub Desktop External Hard Disk - 8TBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (01-06-18), infernali (01-06-18), Optimus Prime (02-06-18)
کاربر شهرسختافزار
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت این هارد حدود 1.400.000 است و نسبت به بقیه خوش قیمت تر است. ولی قیمت دلاریش 160 دلار است.
امیدوارم قیمت ها در ایران متعادل بشه.
قیمت دلار رو به افزایش هست . همین الان هم اگر قصد خرید دارید تهیه کنید . چون پایین تر نخواهد آمد . شاید به بالای 2 میلیون هم برسدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata.royalfalcon (02-06-18), DOOM999 (01-06-18), infernali (01-06-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks