سلام یک رم 3200 میخواستم زحمت بکشید معرفی کنید ... در واقع میخوام 2 تا رم 16 گیگی باشه که بشه 32 گیگ مجموعا ...
کاربر شهرسختافزار
سلام یک رم 3200 میخواستم زحمت بکشید معرفی کنید ... در واقع میخوام 2 تا رم 16 گیگی باشه که بشه 32 گیگ مجموعا ...
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
Team group Nighthawk
Team group Xcalibre
Adata XPG D60
Gskill Trident Z
Corsair Dominator
Corsair Vengeance Pro RGB
اینا همه رمای خوبی هستن.
اما اختلاف 3600 با 3200 خیلی کمه، چرا 3600 نمیگیرید؟
مگه پردازنده تون 11900ک نبود؟
مادربردتون اگه سری z نباشه حداقل 560هست دیگه؟
تا سرعت 5333 ساپورت میکنه
که البته چون بالاتر از 3600 دیگه قیمتش نجومی میره بالا همون 3600 کافیه
از توی بایوس حتما بایوس xmp رو فعال کنید وگرنه روی 2133 کار میکنه هر رمی بخرید.
توی رمایی که بالا نوشتم جی اسکیل و تیم گروپ اکس کالبیبر از بقیه گرون تر هستن.
d60 ای دیتا و نایت هاوک تیم گروپ میشه گفت خوشگل ترین رم ها هستن، نایت هاوک هیت سینک بسیار قدرتمندی داره (وزن یک ماژولش اندازه 4 تا ونجنس هست) و برای اورکلاک خیلی خوبه (البته بازم اکس کالیبر بهتره یا ترایدنت جی اسکیل)
که از اونجایی که شما قرار نیست سراغ اورکلاک برید پیشنهادم خرید corsair Vengeance pro RGB 3600 CL18 یا corsair Vengeance pro RGB 3200 CL16 هست
متاسفانه چن وقتیه همینجوری رمای DDR4 دارن گرون میشن برعکس DDR5 ی ها ارزون تر
تا جایی که الان حتی بعضی مدلاش ارزون تر از 4 شدن! که خیلی عجیبه!
چون از نظر سخت افزاری باید گرون تر باشد چون قطعه PMIC که تا 4 روی برد بود و هزینه ش رو روی مادربرد میدادیم به روی ماژول رم منتقل شده، تازه به جای یک باس 64 بیتی دو باس 32 بیتی و از ارور کارکشن هم پشتیانی میکنه جدا از سرعت بیشترش.
و از قبل معرفی میگفتم ماژول ها گرون تر اما مادربرد ها ارزون تر خواهند شد چون این قطعه ها هزینه ش کم میشه
اما الان میبینیم بعد گذشت زمان 5 ها از حدود قیمت 3 برابری به حتی ارزون تر شدن رسیدن
درحالیکه مادربرداشون گرونترن بعضا حتی تا چن میلیون روی بالارده ها
To improve is to change. To perfect is to change often
کاربر شهرسختافزار
من الان 4 تا رم تیم گروپ دارم (4 تا 8 گیگی) از نوع nighthawk که متاسفانه راضی نیستم ! خیلی سروسنگین هستن و حتی نور پردازی خوبی دارن !!!! ولی احساس میکنم زیاد روی سیستم من خوب نیستن و حتی جالبه که من صفحه آبی زیاد میبینم !!! تحقیق کردم گفتن یکی از دلایلش رم میتونه باشه که خب البته توی صفحه آبی هم در مورد رم نوشته بود (تخصیص حافظه با مشکل روبرو شد) .... برای همینه قصد دارم رم هامو عوض کنم ... البته رم های فعلی منم 3200 هستن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تحقیق کردم میگن CPU من نهایتا رم 3200 ساپورت میکنه ... برام جای تعجبه که میگین تا 5000 هم میشه استفاده کرد ... این مشکلی پیش نمیاره ؟
مدیر انجمن سخت افزار
رم های عالی هستن، کلا 4 تا اسلات رو پر کنین به مشکلات عدیده ای ممکنه بربخوررید، و خیلی به ماژول ربط نداره بلکه به دی رم کنترلر خود پردازنده اول از همه و بعد مادربرد ربط داره، اگر کورسیر هم بذارید همین میشه که میبینید اگه 4 تا رو پر کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سرعت هم بدون اکس ام پی هست، یعنی سرعت پایه
که برای دی دی آر 4 حداکثر سرعت پایه برای نسل 11 و12 و 13 و14 میشه 3200 (البته نسل 12 و 13 و14 همزمان از دی دی آر 5 هم پشتیبانی میکنن)
ورگرنه با اکس ام پی بسته به بردتون بیشتر میشه
هر چند اگر 4 تا رم بندازید که دوال رنک هم باشن تا 4000 حتی میتونه پایین بیاد و سینگل رنک تا 4400
اما اگر دو تا رم بندازید سینگل رنک با برد متوسط به بالا تا 5333 و بردای کمی پایین تر تا 5200 پشتیبانی میکنن برای نسل 11ی
اما میگم اونقد گرونن که ارزش ندارن، و تا 3600ش ارزش داره، از اون بالاتر رو بهتره با دیم خوب که مخصوصا اگه چیپش سامسونگ بی دای باشه اورکلاک کرد،
اما در کل که توی تاپیک دیگه هم نوشتم شما که باقی قطعات رو ندارید اصلا سراغ نسل 11 نرید ، اصلا و ابدا ارزش نداره
To improve is to change. To perfect is to change often
DM.JAGUAR (16-09-23), problem (16-09-23), SajjadKhati (16-09-23)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه گزارش صفحه آبی مرگ ، تخصیص حافظه را نشون میده ، آیا این مشکل زمانی اتفاق افتاد که میزان استفاده از رم تون بالا ، و مخصوصا بسیار بالا بود؟
مثلا بالای ۷۰ و مخصوصا بالای ۹۰ درصد رم تون اشغال بود؟
اگر بله ، احتمال داره که با نرم افزار(هایی) که کار میکنید ، نیاز به رم بیشتری داشته باشن .
یعنی در این صورت ، ممکنه مشکل از رم نباشه و از کم بودن حجم رم باشه .
اگر به رم مشکوک اید ، میتونید با نرم افزار بوت memtest86 ، خوندن و نوشتن اش را تست کنید . بسته به حجم و سرعت رم ، ممکنه طول بکشه .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 16-09-23 انجام شده است
DM.JAGUAR (16-09-23)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks