ممنون از شما دوست خوب بابت راهنمایی های مفیدتون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چون با خیال راحت آکرونیس رو گذاشتم که ریکاوری کنه و رفتم خوابیدم (گذاشتم تا خودش بعد از ریکاوری کامپیوتر را خاموش کند) این بلا به سرم اومد و صبح سیستم بالا نیامد و درخواست فلاپی کرد که با دی وی دی ویندوز رفع اشکال کردم و بعد فاجعه را دیدم . توصیه میکنم دوستان مراقب این برنامه باشند تا با اینگونه مشکلات مواجه نشوند .
من با یک سری کارها و راهنمایی از سایت فیکس ویندوز توانستم آکرونیس رو حذف و بک آپ خود ویندوز را فعال کنم . ولی چون پارتیشن ها قاطی شدند بک آپ گیری را نمیتواند انجام دهد . فکر کنم آکرونیس انتقام چند سال کار مفتی و مجانی که ازش کشیدم رو توی نسخه ی 2018 ازمن گرفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تشکر بایت وقتی که گذاشتید امیدوارم همواره در کار و زندگی موفق و پیروز باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس شما درایو C و درایو هایی که حرفشون مثل قبل درسته رو بزار همون طور بمونن و حرف درایو های دیگه رو تغییر بده طبق اصولی که قبلا گفتم.

Bookmarks