برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط میدوری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما 12 درایو داری که اگه از درایو C شروع کنیم به ترتیب می شه:
a.JPG
و اگه یک دی وی دی رایتر هم داشته باشی درایو O هم به لیست بالا اضافه می شه. ولی الان ترتیبشون به هم خورده و باید درستش کنی
شما به عکس زیر نگاه کن
g.jpg
چون درایو C در Disk 2 قرار داره بهتر و اصولی تره پارتیشن های کناریش به تریتب D ، E و F باشند (ترتیبش رو هر چی دوست داری تعیین کن)
و همین طور هر اسم (حرف) پارتیشن های دیگه هم باید از نظر حروف کنار هم باشن به نظر من اینطوری بهتره
1- چون حرف پارتیشن های disk 1 درسته بهشون دست نزن
2- حرف درایو K رو به Z تغییر بده و بعد از تغییر دادن وقتی OK زدی یک پنجره ای باز می شه تا اطلاعاتت رو index کنه و صبر کن تا تموم بشه و همین طور در مورد تمام تغییراتی که میدی همین کار رو بکن
3- درایو N رو به Y تغییر بده
4- درایو Q رو به X تغییر بده
5- درایو O (اولین پارتیشن در disk 3 از سمت چپ) رو به R تغییر بده
6- درایو D رو به S تغییر بده
7 - درایو E رو به T تغییر بده
8- درایو F رو به U تغییر بده
9- اگه دی وی دی رایتر داری باید حرفش رو به O تغییر بدی (اُ انگلیسی مثل LOOP و نه صفر)
حالا پارتیشن های Disk 1 که که حرفشون درسته و درایو C هم همین طور. اما بقیه درایو ها رو ما تغییر دادیم
حالا می تونی طبق سلیقه خودت پارتیشن های دیسک های 2 و 3 رو طبق سلیقه خودت دوباره به حرف مورد نظر تغییر بدی .طبق حروفی که در عکس نشون دادم. باید پارتیشن های هر دسک حروف انگیسی به ترتیب داشته باشن.
اگه خودت نمی دونی باید چیکار کنی در ادامه اول کارهایی که گفتم رو انجام بده (موارد 1 تا 9 ) و تغییرات صورت بگیره و بعد دوباره یک عکس بزار تا بهت بگم کدوم درایو رو به چه نامی تغییر بدی

Bookmarks