الان طبق عکس، پارتیشن C شما روی Disk 2 و پارتیشن D روی Disk 3 قرار داره و معنیش این نیست که پارتیشن D شما از Disk 2 رفته روی Disk 3 چون غیر ممکنه

در اینجا پارتیشن D شما که قبلا داشتی حرفش تغییر کرده به یکی از حروف K ، N ، Q

شما همون کاری که گفتم رو انجام بده

مثلا حرف درایو C که نمی تونه تغییر کنه. شما برو توی درایو ها ببین درایو D شما کدوم بوده طبق فولدرهایی که داشتی و همون طور که در بالا اشاره کردم غیر از درایو C حرف همه درایوها رو به X و Y و Z و ... تغییر بده و بعد دوباره برو ببین کدوم درایو، درایو D شما بوده و حرفش رو به D تغییر بده

اگه Teamweaver و .. شکن داری می تونم آنلاین بیام برات درستش کنم
ممنون دوست خوبم که وقت میزاری برای مشکل من . الان در درایو d که جاش عوض شده دقیقا همون فایل های قدیمی من هست و درایو های N و K هم محتویات قبلی خودشان را دارند . آکرونیس همرو قاطی کرده و دو تا درایو O و Q را هم از اعتبار انداخت (unallocate) که باز گردانی کردم ولی فایلهای داخلش از بین رفته بود (موزیک و فیلم های جمع آوری شده در طی هفت هشت سال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) فعلا دارم محتویات N و K رو منتقل میکنم تا لاجیکالشون کنم بعدطبق دستور شما Q را D کنم بعد هم برم سراغ D و محتویاتش رو به D منتقل کنم > آیا جایی را اشتباه انجام میدم؟ در ضمن Teamweaver ندارم .