تریپل بودن ربطی به DDR3 بودن نداره . DDR3 کلا یه نسل بیشتر نداره و از همون نسل اولی هم سه ماژول دقیقا با مشخصات یکسان روی بوردی با چیپست X58 بذارید به صورت تریپل فعالیت میکنه .حرف شما درست ! من هم قبول دارم که قابلیت تریپل در حال حاضر فقط روی چیپ x58 از اینتل و در رم های DDR3 هستش ، و نه در رم های DDR2 یا 1 . پس شاهد تغییراتی در چیپ رم ، میزان ولتاژ ، باس و تایمینگ اون هستیم.
خب به نظر شما اینها تغیراتی نیستند که قابل شمردن باشه و بتونیم بگیم که نسل جدیدی از رم وارد بازار کامپیوتر شده ؟ همونطور که در رم های وان و بعداون رم های تو این تغییرات رو دیدم
به نظرتون اینطور نیست ؟
منظور من هم از نسل جدید رم ، رم های DDR3 بود و نه قابلیت دوآل یا تریپل بودنشون و اگه طوری نوشتم که ابهام برانگیز بوده ، قصدم رسوندن حرفم به این بود که قابلیت تریپل در رم های DDR3 ( نسل جدید ! ) هستش .
در ضمن درسته که یکی بودن مشخصات رم ها برای دوال لازمه ولی کافی نیست یعنی ممکنه اگه دوتا رم از دو برند مختلف با مشخصات یکسان رو کنار هم بگذارید ولی در صورت دوال شدن بازم هم امکان ناسازگاری وجود داره .
این سوال برای منم هست ، فکرمیکنم دقیقا همین مورد هست که تو اور ، تک ماژول فرکانس بالاتری رو میزنه تا دوتا .یه سوال کوچیک برای من پیش اومده!
چرا رم های با فرکانس 2400 دوال وجود داره ولی رم های با قابلیت تریپل تازه با 2333 رسیدن؟!
به نظر من یه جای کار این وسط می لنگه!
یه جورایی فکر کنم به پهنای پشتیبانی شده توسط مموری کنترلر ربط داشته باشه و یه جورایی کنترلر تو حالت تک یا دوال نسبت به تریپل ، ادرس دهی سهل تری رو داشته باشه .

Bookmarks