سلام
هارد اکسترنال 1 ترابایت تو رنج 250 بهترین انتخاب چی میتونه باشه ؟؟
سلام
هارد اکسترنال 1 ترابایت تو رنج 250 بهترین انتخاب چی میتونه باشه ؟؟
|
این دوتا میتونه خوب باشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -amir- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Adata HD710 1TB
Adata HD650 1TB
قیمت هم تقریبا تو رنج 250 هست.
-amir- (29-07-17)
wd my passport ultra چطوره ؟؟
هاردای بسیار خوبی هستند (اگه دسته دو و تعمیری نباشن) سعی کنید با گارانتی الماس باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -amir- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان سری المنت رو چندسال دارم استفاده میکنم سری my passport ultra که بهتر از المنت هست
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 29-07-17 انجام شده است
-amir- (29-07-17)
ممنون از دوستانی که جواب دادن
فقط فرق ultra premium و ultra چیه ؟ و کدوم بهتره
ultra premium نسل جدیدتر و جایگزین همون ultra هست و تفاوتی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -amir- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 30-07-17 انجام شده است
|
مثل اینکه هارد های وسترن تولید چند کشور هستن کدومش بهتره و با کیفیت تره ؟
گارانتی های زیادی هست بهترین کدومه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی های معتبر سازگار -آواژنگ هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -amir- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-amir- (30-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks