با کابل usb دیگه تست کنید هارد رو ببینید با کابل دیگه کار میکنه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط terminator44 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه هارد اکسترنال سامسونگ 500 گیگابایتی دارم (از اون سری قدیمی ها). تا چند روز پیش درست بود، اما یک ساعت پیش که وصلش کردم به لپتاپ، ویندوز اونو شناسایی نکرد!! یعنی چراغش روشن میشه و موتورش هم داره کار میکنه، ولی ویندوز شناساییش نمیکنه. با یه لپتاپ دیگه هم امتحان کردم، همینطوری بود. توی Disk Managment هم نشونش نمیده!
مشکل از کجاست؟ چی کار باید بکنم؟؟
|
با کابل usb دیگه تست کنید هارد رو ببینید با کابل دیگه کار میکنه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط terminator44 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز با یه کابل دیگه هم تست کردم، وضعیت همونطور بود. چراغ روشن میشه، موتور چند ثانیه روشنه و بعد خاموش میشه و چراغ همینطور چشمک زن روشن میمونه و ویندوز هم هارد رو شناسایی نمی کنه!!! مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟ میتونم اطلاعاتم رو بازیابی کنم؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق هاردتون رو بنویسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط terminator44 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
terminator44 (26-03-15)
مدل دقیق رو نمیدونم، هارد من دیگه تولید نمیشه و به همین دلیل اطلاعاتش توی سایت سامسونگ هم موجود نیست. من از پشت هارد یه عکس میذارم براتون :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ImageUploadedByTapatalk1427318424.322256.jpg
Samsung G2 Portable 500GB
P/N:HX-MU050DC/GD
SEC-HX-MU050DC(B)
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخرین ویرایش توسط terminator44 در تاریخ 26-03-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (26-03-15), terminator44 (26-03-15)
|
مرسی از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه head مشکل داشته باشه چطور؟ یا یه قسمتی داخل هارد؟
اون باید جراحی بشه . بالای 300 هزینش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط terminator44 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-03-15)
اطلاعاتش خیلی مهمه برام. اگه بتونن جراحی و ریکاوری کنن، بیشتر از ۵۰۰ هزینش میشه؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اون مورد که گفتم اول تست کن . برای جراحی هم باید یک هارد سالم مثل خودت تهیه کنی . حدود 300 هم هزینه جراحی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط terminator44 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
terminator44 (26-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks