برای لپتاپ باید جایگزین هارد بشه و براکت نیاز نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای لپتاپ باید جایگزین هارد بشه و براکت نیاز نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (20-03-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من هارد اس اس دی را جایگزین هارد خود لب تاب کردم برای ورود به تنظیمات بایوس با زدن دکمه novo باید لب تاپ روشن شود اما روشن نشد ممکن مشکل از چی باشد لطفا راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دکمه پاور بعد از زدن دکمه novo دیگر عمل نمی کند .
آیا ممکن است که هارد شناسایی نشده باشد یا خوب نصب نشده باشد ؟
Screenshot_۲۰۲۱۰۴۱۴-۱۴۵۷۵۶_Gallery.jpg
آخرین ویرایش توسط ezatdr در تاریخ 14-04-21 انجام شده است علت: تغییر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دستگاه روشن میشود یا نه ؟
روشن نشدن یا نرفتن به بایوس ارتباطی به شناسایی هارد نداره
ezatdr (14-04-21)
کاربر شهرسختافزار
بعدا ز نصب هارد با زدن پاور صفحه روشن شد اما پیغام اینکه بوت آن شناسایی نمیشود اومد که طبق راهنمایی در سایت گفته شده که برای فعال کردن بوت باید از دکمه novo استفاده شود که با این کار بایوس فعال نشده است و الان از طریق دکمه پاور دیگر روشن نمیشود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلید fn+f2 را تست کنید یا در بعضی از موارد فقط کلید f2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (15-04-21)
کاربر شهرسختافزار
امتحان کردم روشن نشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمامی کلیدهای سری f با fn را تست کردم روشن نشد.
مجبور شدم هارد اصلی خودش نصب کنم اما متاسفانه روشن نشد .
لطفا روش دیگری را ارایه بدبد... تا امتحان کنم. چرا با هارد خودش روشن نمیشه ؟
|
|
روشن نشد منظورتون وارد ستاپ نمیشه یا سیستم روشن نمیشه . اگر روشن نمیشه پس احتمالا موقع تعویض هارد مشکلی ایجاد شده .باید از تعمیرکار کمک بخواهید شاید با CLEAR CMOS مشکل حل شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks