من چک کردم چون رم آنبرد است روی اسلات 1 هیچ اطلاعاتی نشون نمیده روی اسلات 2 هم همینطور .
ل
Screenshot (8).png
کاربر شهرسختافزار
من چک کردم چون رم آنبرد است روی اسلات 1 هیچ اطلاعاتی نشون نمیده روی اسلات 2 هم همینطور .
ل
Screenshot (8).png
آخرین ویرایش توسط ezatdr در تاریخ 03-03-21 انجام شده است علت: ویرایش
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور این بخشه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU-Z Fri 2_26_2021 2_57_37 PM.png
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => Zotac GeForce RTX 4070 Super TrinityRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB ( 4 × 8GB ) DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro ( 250GB )HDD => Western Digital Blue ( 2 × 4TB )PSU => MSI MPG A1000G PCIE5Case => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560×1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro
QR7X (25-03-21)
بخش MEMORY شات بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (04-03-21)
کاربر شهرسختافزار
Screenshot (11).png
اسکرین شات از مموری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرکانس رم به هر دلیلی احتمالا باگ بایوس اشتباه زده . رم 8 گیگ لپتاپی سامسونگ یا هاینیکس یا کروشیال باس 2400 تهیه کنید . رم جدید با رم فعلی سازگار میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (05-03-21)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من قصد خرید هارد اس اس دی را دارم و از خرید رم جهت ارتقا لب تاپ منصرف شدم .لطفا راهنمایی کنید که از نوع یا مارکی از این هارد استفاده کنم که سیستم لب تاپ من از آن پشتیبانی میکند. ممنون
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید جایگزین هاردتون کنید . میتونید از اس اس دی های ساتا استفاده کنید . بودجتون را ذکر کنید شاید بهتر بشه کمک کرد .
ezatdr (20-03-21)
کاربر شهرسختافزار
بین 700 تا یک میلیون.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks