حتما اس اس دی ساتا میخواید؟
یا m.2 nvme هم میشه؟

اگر ساتا میخواید سامسونگ با اختلاف با کیفیت ترین و بهترین هست و کروشیال mx500
بقیه یک سر و گردن پایین تر قرار میگیرن که تو اونا میشه به وسترن بلو چه مدل قدیمی 3d nand چه sa510 و ای دیتا su900 اشاره کرد
مدل های ارزون هم میشه به کروشیال bx500 و وسترن گرین و msi spatium s270 و ای دیتا su650 اشاره کرد

اصلا پیشنهاد نمیکنم سراغ لکسار برید.
اولا برای سرور ها اس اس دی های مخصوص وجود داره که سری اینترپرایز هستن و قیمت بالایی دارن.
و حتی بهترین اس اس دی های رده کانسومر برای سرور پیشنهاد داده نمیشن.

با این حال اگر قصد این کار رو دارید حداقل چیزی تهیه کنید که با کیفیت باشه. سامسونگ توی ساتاها بدون رقیب بهترینه (توی ام.2 ها هم تا جن 3 بهترین اما توی جن 4 اس اس دی های خوب زیادی هستن (البته مدل جدید سامسونگ 990 پرو خلا 980 پرو رو جبران کرد هرچند دیر (چون تا نسل قبلش همیشه سامسونگ سریعترین اس اس دی ها رو میزد اما تو نسل 4 یکم عقب موند.
بله فقط ساتا الان میشه استفاده کرد به خاطر نوع سرور.
یعنی به لکسار نمیشه حتی برای یک سال اعتماد کرد ؟ چون در واقع سال آینده عوض میکنمشون ! میخوام ببینم میشه برای یکسال بهشون اعتماد کرد یا نه ...
البته من سفارش دادم 4 تا لکسار ولی هنوز ارسال نشده .... میخوام مطمئن بشم از خریدم و حتی اگر نیاز بود عوضش کنم ....

الان یک موجودی pm893 هم دارن (4 ترابایت) ... یعنی میگین به pm893 عوضش کنم یا اینکه حالا فعلا همین لکسار ها یکسال رو جواب میده ؟