سلام من دوتا رم geil dragon 4gig ddr3 1600دارم که الان دوتا رم Kingston 8gig cl11 1600 دیگه خریدم.میخواستم بدونم اگه هر چهار ماژول رم رو بندازم بشه 24گیگ ایرادی داره؟ مشخصات سیستم gigabyte z97 ,i74790k,gtx 1060.
کاربر شهرسختافزار
سلام من دوتا رم geil dragon 4gig ddr3 1600دارم که الان دوتا رم Kingston 8gig cl11 1600 دیگه خریدم.میخواستم بدونم اگه هر چهار ماژول رم رو بندازم بشه 24گیگ ایرادی داره؟ مشخصات سیستم gigabyte z97 ,i74790k,gtx 1060.
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من هر چهار ماژول رم رو انداختم.وقتی روی my computer کلیک راست میکنم الان میزنه 24گیگ رم.یعنی الان باهم سازگارن و مشکلی نیست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تست بگیرید
برنامه aida 64 تست پایداری داره . رم رو تیک بزنید و تست کنید یا از برنامه techpowerup برای تست رم استفاده کنید
باید از قسمت spd-memory اسکرین شات بگذارید تا بررسی کنم .
یک مسئله رو نه تنها شما بلکه یکسری از کاربران معدود دیگه هم هستند .جواب سوالشون رو میگیرند نه تشکری میکنند نه حتی کلید رو تشکر رو میزنند . این کوچکترین کاری هست که میشه برای کسی که وقت میگذاره به سوالات جواب میده انجام بدید .
DM.JAGUAR (20-10-19)
کاربر شهرسختافزار
کلید تشکر کدومه اگه میدونستم هزاربار میزدم:-) به هر حال ممنون از وقتی که میذارید وجواب میدید.من چند سالی هست عضو انجمن شهر سخت افزار هستم و واقعا تمام مشکلاتم با سوال کردن از اینجا حل شده تا الان.واقعا ازتون ممنونم .باز هم از کمکهای بی دریغتون ممنون
آخرین ویرایش توسط Winchester d در تاریخ 20-10-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آخرین ویرایش توسط Winchester d در تاریخ 20-10-19 انجام شده است
|
|
تست پایداری بگیرید . بالا نوشتم دقیقبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تیک مموری رو بزنید و اجرا کنید
AA22.png
کاربر شهرسختافزار
تست پایداری میزنم بعد از دو دقیقه میزنه not detected وقرمز میشه و متوقف میشه.
با این یکساعت تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download TechPowerUp MemTest64 | TechPowerUp
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks