با سلام
من یه هارد ssd گرفتم گذاشتم توی لپ تاپم بعد هارد اصلی مم یه براکت خریدم و گذاشتم توش و جای dvd rw قرار دادم
ولی هارد دومم رو نمیشناسه
کسی از دوستان میتونه راهنمایی م کنه
لپ تاپم lenovo z510 هست
در ضمن براکت هم مال شرکت orico هست
با سلام
من یه هارد ssd گرفتم گذاشتم توی لپ تاپم بعد هارد اصلی مم یه براکت خریدم و گذاشتم توش و جای dvd rw قرار دادم
ولی هارد دومم رو نمیشناسه
کسی از دوستان میتونه راهنمایی م کنه
لپ تاپم lenovo z510 هست
در ضمن براکت هم مال شرکت orico هست
|
سلام ...
دوست عزیر منم هم همین کار رو کردم اما در لپ تاپ ایسر با CPU نسل 4 ... SSD رو جای هارد قرار دادم . و هارد 1 ترا رو با HDD Chady تو بازار 30 تومنی گذاشتم ... و وقتی ویندوز نصب کردم در عین تعجب هارد دوم رو نمیشناخت !
البته ویندوز 7 نصب کرده بودم ... بعد از کلی نصب به روش های مختلف ویندوز 7 و فرمت هر دو هاردو هزار بد بختی ، رفتم با ویندوز 10 تست کردم و در عین تعجب هر دو هارد رو شناخت و عین هلو کار میکرد.
.
حتی به علت برخی برنامه های ناسازگار با ویندوز 10 ، رفتم رو ویندوز 8.1 که دیدم اونم بدون مشکل کار میکنه .
.
که بعد از خیلی سرچ اینا کردم تو انجمن های خارجی و متوجه شدم مشکل از قسمت Device Manager و ATA/ATAP Controller هست که در ویندوز 7 امکان شناسایی دو هارد از طریق این کنترلل نیست!
اما در ویندوز های بالا تر این مشکل رفع شده و درایورهاش باهم سازگاری داره ..
.
.
شما هم بااجبار مثل من باید دست از ویندوز محبوب 7 برداری و یکی از ویندوز 8.1 یا 10 رو نصب و کار کنی ... همینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
لطفا بعد از تست و نصب ویندوز ها ...
نتیجه رو اعلام کن ... تا تایید بشه این مشکل.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks