بنچمارک بگیرید . بعد با کمک برنامه شات بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برنامه رو دان کردم استارت بزنم بعد 5 مین استوپ کنم عکس ازش بگیرم کافیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنچمارک بگیرید . بعد با کمک برنامه شات بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (17-12-14)
|
خسته نباشی
AMD>INTEL
اینم اسکرین شات ....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد وسط بنچمارک یک سکته زده .بهتره به عنوان هارد دوم متصلش کنی و با برنامه زیر فرمتش کنی
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
فرمت کنم درست میشه ؟؟؟ بهتر نیس عوضش کنم میشه یه هاد خب بهم معرفی کنی برا گیم میخوام
آخرین ویرایش توسط ultimate313 در تاریخ 18-12-14 انجام شده است
پیشنهادم WD caviar blue 1tb هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد رو فرمتش کن . دوباره بنچمارک بگیر
سلام.هاردو فرمت کردم باز بنچمارک گرفتم نظرت چیه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان خیلی بهتر شد دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ultimate313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks