من هر کاری کردم نتونستم روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنم
بچه ها بهم گفتن اصلا نمیشه روی هارد اکسترنال ویندوز ریخت
این درسته ..؟
من هر کاری کردم نتونستم روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنم
بچه ها بهم گفتن اصلا نمیشه روی هارد اکسترنال ویندوز ریخت
این درسته ..؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
تا اونجا که من در جریانم بعضی هاردهای اکسترنال هستند که باکس دارند و وقتی از باکشون درمیاری قابلیت نصب رو داخل کیس پیدا می کنند ، پس میشه ویندوز رو روش نصب کرد ولی هاردهای اکسترنال معمولی که با USB وصل میشن ، خیر این قابلیت رو ندارند !
ripek (22-07-10)
هارد من usb هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز پرتابل برای هارد هست که بشه با اون بالا اومد
HWBOT SSA Member
منظور از نصب تا چی باشه!
مثلا روی فلش میشه ویندوز نصب کرد ولی دیگه میشه ویندوز لایو و نه ویندوزی که بشه همه کاری باهاش انجام داد
برای هارد های پرتبل هم همین قضیه می تونه صادق باشه!
کافیه یه سر به google بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ripek (26-07-10)
میشه بیشتر توضیح بدبد در مورد ویندوز لایو
باید نصب بشه مثل ویندوز ..؟
اگه لینکی چیزی دارید بگزارید برای دانلود
ممنون
HWBOT SSA Member
والا داداش من که اطلاع چندانی در دست رس ندارم ولی میدونم که میشه و نشد نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی می تونید سرچ کنید،
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
بعضی از هارد های اکسترنال USB هم امکان نصب ویندوز رو دارنده که روی آنها ذکر شده . این گونه گونه هاردها دارای یه Device داخلی هستند که توانایی شناسایی و نصب سیستم بر روی این دستگاه ها را امکان پذیر میسازد مانند یک سری فلش های توشیبا که این قابلیت رو دارند .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
این مشخصات هارد من هست
من ویندوز رو تا قسمت پارتیشن میرم وقتی میخواد نصب بشه ارر صفحه آبی میاد
http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=1713
آخرین ویرایش توسط david071 در تاریخ 26-07-10 انجام شده است
دوست عزیز امکان نصب ویندوز روی این هارد وجود نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
سلام
من خدم تا حالا تونستم رو یه هارد 500 MAXTOR و یه هارد 500 SEAGATE ویندوز ایکس پی نصب کنم
برای نصب ویندوز 7 هیچ اطلاعی ندارم
ولی اگه بخوای میتونم توی نصب ویندوز روی هاردت بهت کمک کنم
B.m.B.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks