Gskill Trident Z 64GB 16GBx4 3000Mhz CL14 DDR4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موجوده
سلام دوستان من از مادربورد x299 و سی پی یو های i9 استفاده میکنم میخوام یک رم 32 گیگابایتی (حالا تعداد رم که چند در چند باشه برام مهم نیست) خریداری کنم ... من شنیدم CL خیلی تاثیر داره توی سرعت ... طوری که اولویتش از فرکانس بیشتره ... اما همشه برای من سوال بوده .. رم هایی که فرکانس بالا دارن CL بیشتری دارند ... یعنی علم داره پس رفت میکنه ؟
لطفا یک رمی که در حد بسیار قوی باشه هم از لحاظ فرکانسی هم از لحاظ CL به بنده معرفی کنید ... برای بازی سنگین و کار کامپایل و طراحی سنگین میخوام ...
من خودم به این فکر میکنم
Trident Z 16GB 8GBx2 3200Mhz CL14 DDR4
که البته مثل اینکه موجود هم نیست ... اما آیا قدرتمند تر و بهتر از این هم هست؟
آخرین ویرایش توسط problem در تاریخ 02-09-17 انجام شده است
|
Gskill Trident Z 64GB 16GBx4 3000Mhz CL14 DDR4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موجوده
سلام اعلام کردم دوست عزیز ... x299 و i9برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Roham-L برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سلام خب یعنی شما عملا این رم رو به عنوان بهترین تایید میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FGIمجموع فرکانس و CLبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RADEON9 (03-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks