سلام
منم یه Western Digital My Book 3TB دارم که مثلاً USB3 هستش اما سرعت خیلی خیلی پایینی داره.
تا اینکه طبق یه آموزش تو یوتیوب آمدم یه کار جالب کردم و چون دیگه ازش هم خسته شده بودم و برام فرقی نداشت حتی خراب هم بشه آمدم کاور لحیم شده اش رو به سختی در آوردم و دیدم یه هارد معمولی 3.5 اینچ از سری Green وسترن توش بود.
هیچی دیگه الان اون هارد 3 ترابایتی اکسترنال رو به صورت اینترنال گذاشتم تو کیسم و استفاده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدایی هم سرعتش با SATA به صورت اینترنال خیلی بیشتر از سرعتش با USB3 و آداپتوری که خودش داشت شده فقط بازم نسبت به یه هارد 3.5 دیگه که از Seagate دارم کند تره نسبتاً ولی برای آرشیو فایل خوبه.
فقط نمی دونم چرا طی مرحله تبدیل اکسترنال به اینترنال اطلاعات هارد می پره؟ چون تو خود فیلم یوتیوب هم گفته بود اطلاعات می پره آخه چرا؟ البته برای من اطلاعات مهم نبود فقط خیلی برام سوال شده که مثلاً یه هارد رو فقط از رابط USB3 در بیاری و به صورت اینترنال با SATA بزنی چرا اطلاعاتش می پره؟ منم از اول فرمت و پارتیشن بندی کردم به خدا نسبت به اکسترنال بودنش خیلی خیلی راحت تر شدم.

Bookmarks