با سلام
دوستان یه مشکل عجیب برای سیستمم پیش اومده اینکه حجم خالی درایو c حدود 12گیگ بود 5و6 ساعت بعد سیستمو روشن کردم دیدم همش 3 گیگ خالی داره؟؟؟؟
با سلام
دوستان یه مشکل عجیب برای سیستمم پیش اومده اینکه حجم خالی درایو c حدود 12گیگ بود 5و6 ساعت بعد سیستمو روشن کردم دیدم همش 3 گیگ خالی داره؟؟؟؟
|
|
سلام دوست عزیز احتمالا با نرم افزارهایی مثل فتوشاب و ... رو حجم بالا کارکردی تمپ یوزرت پرشده، که در این صورت میتونی تو ویندوز xp به آدرس زیر بری و محتواش رو پاک کنی:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abayboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C:\Documents and Settings\YourUser\Local Settings\Temp
و توی ویندوز 7:
C:\Users\YourUser\AppData\Local\Temp
به YourUser تو آدرس بالا دقت کن
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 03-06-11 انجام شده است
mehrdad_ab (02-06-11)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسیر رو توی ویندو سون به این شکل تکمیلتر کنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست، حواسم نبود آدرس رو اشتباهی تایپ کردم(آدرس تصحیح شد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عموما مشکل تمپ رو ویندوز XP زیاد رخ میده چرا که بعد از ایجاد فایل های تمپ خیلی پیش میاد که سیستم عامل فایل های ایجاد شده رو پاک نمیکنه
من که عموما روی سیستم عالم xp مسیر تمپ سیستم و یوزر ها رو بعد از نصب تغییر میدم به یه درایو آزاد، این کار باعث میشه موقع کارکردن با نرم افزار هایی به مانند فوتوشاب روحجم بالا مشکلی از باب ظرفیت درایو پیش نیاد و مسیر سرراست تری مواقع لزوم به حذف دستی داشته باشه
عضو VIP شهرسختافزار
سیستم restore رو هم دیلت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abayboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید مثلاً با برنامه رایت ، ایمیجی توی مای داکیومنت نگرفتین که مونده باشه ( دیلت نشده باشه )
عضو VIP شهرسختافزار
از ناد 32 نسخه 5 استفاده میکنید ؟ ورژن اولیش یه همچین باگی داره !
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
mehrdad_ab (02-06-11)
|
|
HWBOT SSA Member
تو ویستا یادمه ویندوز رو سلیپ که می گزاشتم 20 گیگ یه هم جا می گرفت. شاید از اون باشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks