ثبل از هر چیز مطمئن بشید که بورد شما قابلیت بوت از طرق درگاه USB رو داره .
تو کدوم مرحلش مشکل داريد ؟
1.روي دسکتاپ يا هر جاي ديگه 2 فولدر با نام هاي Waik files و windows files بسازيد .
2. اين برنامه رو دانلود و نصب کنيد و از درايو اصلي نصب ويندوز (c) ، سه فايل Bcdboot.exe, Bootsect.exe , Imgex.exe رو پيدا و به فولدر waik files کپي کنيد .
3. فايل زيپي که ضميمه کردم رو داخل فولدر waik files اکسترکت کنيد .
4.تمامي فايل هاي ديسک نصب ويندوز سون رو از ديسک نصب ، به فولدر Windows files کپي کنيد .
5. حال بر روي فايل installer درون فولدر waik files ، کليک راست و گزينه run as a administrator رو بزنيد تا اجرا شه .4
6. برنامه ايي با پنجره سبز رنگ باز شده ، enter زده و از پنجره باز شده فايل install.wim رو انتخاب کنيد . اين فايل رو از آدرس c:\windows/source پیدا کنید .
7. حال ادیشنی رو که می خواید نصب کنید انتخاب کنید . کافیه شماره مربوطه رو وارد کنید .
8.نام درایو اکسترنال خودتون رو وارد کنید .
9.نام درایو اکتیو (معمولاً c ) رو وارد کنید .
10. برنامه از شما میپرسه که آیا نام درایوی که در مرحله 8 انتخاب کردید درسته یا نه ، حرف Y رو بزنید .
11 . کلید enter رو بزنید ، مدتی طول میکشه تا نرم افزار فرایند مربوطه رو طی کنه و بعد سیستم رو ریست کنید (بعد از اینکه برنامه کارش تموم شد خودش میگه که باید ریست کنید)
12. بعد از ریست به بایوس رفته و در قسمت تعیین مشخصات بوت ، بوت از طریق پورت usb رو انتخاب کنید .
13. سیستم از طریق هارد اکسترنال بوت شده و مراحل بعدی مثل نصب عادی ویندوز میباشد . ترجیحاً زمانی که می خواید سیستم رو ریست کنید ، سیستم رو خاموش کنید و هارد اینترنال یا اصلی رو کاملاً جدا کنید . سیستم رو روشن کنید ، به بایوس و گزینه مروبطه رو انتخاب کنید و باقی مراحل رو ادامه بدید .
نکته : خودم متاسفانه حتی فلش هم در اختیار ندارم تا تست کنم و مطمئن شم ، ولی طبق کامنت ها ظاهراً مشکلی نیست . البته به کند بودن ویندوز هم اشاره هایی شده .
نکته 2 : برنامه ایی که تو مرحله 2 لینکش رو گذاشتم فکر کنم فقط رو نسخه اصلی ویندوز نصب شه ، پس باید روی لپتاپی که ویندوز اصلی داره این برنامه رو نصب کنید و اون فایل ها رو بردارید . یا اینکه سرچ کنید و این فایل ها رو جداگونه دانلود کنید . حجم خود این برنامه حدود 1 گیگ هست !
نکته 3 : فایل زیپ شده برنامه ایی که تو مرحله 3 گفته شده ، شمیمه کردم . میتونید دانلود کنید .

Bookmarks