دقیقا با چه برنامه ای ؟ اگر شبیه بیت لاکر باشه کار سخت میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان یه هارد اکسترنال هست که با USB Disk Security رمزگذاری شده ُبرنامه را از روی فلش حذف کردیم الان که دوباره نصبش میکنیم و پسورد را وارد میکنیم
درایو را باز می کنه ولی خالی ُیعنی فایلها نمایش داده نمیشن
راهی هست که بتونیم نرم افزار را دور بزنیم؟
دقیقا با چه برنامه ای ؟ اگر شبیه بیت لاکر باشه کار سخت میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (31-01-16)
با برنامه:USB Secure 2.0.4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 31-01-16 انجام شده است
شیوه رمز نگاریش برام مشخص نیست . بگذارید با recuva نسخه پرفشنال اسکن بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (31-01-16)
|
قابل بازیابی هست آقا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم بازیابی نکنم چون هشتصد و خورده ای هست زمان بر هستش،اگه بتونیم رمز را برداریم خیلی بهتره
وگرنه با پارتیشن ریکاوری تمام فایلها قابل بازیابی هستن.
راهی نیست چون الگوریتم و روش رمز گزاری این برنامه مشخص نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (31-01-16)
یعنی باید بازیابی بشه؟
هیچ راهی جز بازیابی نداره؟!
سلام . یه سوال داشتم
از هارد های wd pureple برای ذخیره اطلاعات در پی سی هم میشه استفاده کرد ؟ چون شنیدم این سری نسبت به سری green ، سرعت و طول عمرشون بالاتره .
در کل به نظر شما کدومشون مناسب تره برای استفاده در پی سی ؟
با تشکر
Sent from my SM-G361H using Tapatalk
سلام
من یه هارد اکسترنال وسترن 1 ترابایتی دارم که
دیشب صدای خر خر میداد و بالا نمیومد
امروز دیگه اون صدای خر خر میکرد و هیچی بالا نمیومد
امروز صبح دیگه اون صدا رو نمیداد ولی همچنان بالا نیومد
اصلا وقتی وصل میکنی به کامپیوتر فقط صدای وصل و قطع شدنش میاد دیگه هیجی نمیاد
خودم یکم دست کاریش کردم. الان ایکون هارد داخل میاد اما وقتی روش کلیک میکنی
یکم کامپیوتر هنگ میکنه بعدشم ارور میده و واردش نمیشه
بعضی وقتا بعد سی چهل بار قطع و وصلی
یهویی میره داخل یه 30 ثانیه ای اما باز دوباره میاد بیرون
خلاصه خیلی اطلاعات دارم روش اگر میشه کمکم کنید
باید بفرستی پیش تعمیرکار هارد . دستکاری کردن توسط شما = از بین رفتن اطلاعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adminal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks