پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟
پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟
|
پاور باید عوض بشه . چه با این هارد چه با هاردهای دیگه . هر هاردی به این پاور وصل کنی مشکل میخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگه این هارد رو روی یک سیستم دیگه وصل کنم مشکلی نداره.سیستمی که نو ه و مشخصات :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ram : 8
AMD Radeon 5450
Core i 3
Asrock Z97
Power Green 750w
این سیستم مغازست که میخوام با سیستم خونه عوض کنم.با این سیستم مشکل هارد حلّه(همه قطعاتش نو ه)
واضح میگم خدمتتون با اون پاور و با اون تبدیل به هارد آسیب زدید . شما روی سیستم جدید بنچمارک بگیرید و نتیجه رو بگذارید امیدوارم مشکل حل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks