برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا همین طوره . پاورو دست کم نگیر . کار خیلی حیاتی تو سیستم انجام میده ...
حتما تو فکره یه پاور قوی باش ...
موفق باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
اي واييييييييييييييييييييييي يييييييييي
يعني به خاطر كم آوردن ولتاژ و از اين حر ف ها بود!!!!!!!!!!!!!!
بعد اين كارت تي وي هم هيچي نشون نمي داد دليل اون هم همين بود.
بعد اوني كه شما معرفي كرديد 430 وات ؛ مال خودش 500 يعني مال شما از اين بيشتره
بعد من مي خواهم يه رم ديگه يك گيگ بذارم با همين نمي شه ها؟!!!!
كمك؟!؟!؟!!؟
کاربر شهرسختافزار
پاور 500 واتي كه روي سيستم شماست حداكثر 120 تا 150 وات real به شما توان ميده !!!! ما در مورد 430 وات واقعي صحبت مي كنيم ......!!!!
a_k (09-03-08)
من وقت نکردم کامل پرسش و پاسخ ها را بخونم اما اگه قبل از تعویض رم این مشکل را نداشتی حتما مال همون رم هست که پیشنهاد می کنم بایاس مین را اپ دیت کنی و از دما مطمین بشی یعنی با دست هم تست کن چون بعضی وقتها با اینکه دما بالا نیست مین دچار اشتباه شده و دما را بالاتر نشون میده.
موفق باشی.
a_k (09-03-08)
|
|
با چه نرم افزاري ميشه توان real پاور را ديد؟پاور 500 واتي كه روي سيستم شماست حداكثر 120 تا 150 وات real به شما توان ميده !!!! ما در مورد 430 وات واقعي صحبت مي كنيم ......!!!!
راستي مصرف يك رم 1ْgb چقدر است؟
و البته يه سوال ديگه!
سيستم من بعد از يك ساعت رست مي شد؟!(اگه توان جواب نمي داد)چرا همون اول رست نمي شد؟
این سایت به صورت آنلاین مصرف برق Pc برات حساب می کنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
مشخصات قطعه های Pc رو وارد می کنی بعدش بهت میگه چند وات Power لازم داری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من این سایت رو قبلا دیده بودم... چقدر بهش اطمینان هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kasra23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم امتحانش کردم خوب بود .. تقریبا مقدار مصرف واقعی رو حساب می کنه ...
به امتحانش می ارزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks