با سلام ؛
از دوستان کسی میدونه گارانتی رم های UMAX رو کدم شرکت میده ؟
گارانتیش یکسالست یا مادام العمر ( به قول خودشون !)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام ؛
از دوستان کسی میدونه گارانتی رم های UMAX رو کدم شرکت میده ؟
گارانتیش یکسالست یا مادام العمر ( به قول خودشون !)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
فقط خواستم يه توضيحي بدم ما در مموري گارانتي مادام العمر نداريم اين اشتباهي هست كه رايج شده اگه روي رم رو بخونيد نوشته Life Time Warranty يعني تا زمان وجود تعويض ميشه پس زماني كه يك رم منسوخ ميشه ديگه فاقد گارانتي هست فرقي نداره امروز بخريش يا 2 سال قبل خريده باشي
MARINE (08-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
ببخشید من تازه این تاپیک رو دیدم .
رم های Umax گارانتی مادام العمر مهر هستند .
آخرین ویرایش توسط green day در تاریخ 10-10-10 انجام شده است
D J V A H I D (30-09-10), mehrdad_ab (01-10-10), nima_hl (01-10-10)
عضو VIP شهرسختافزار
رم های ddr1 یومکس هنوز تو بازار دارن به صورت آکبند و با گارانتی به فروش میرسن ، من یکی از همین رم ها رو دارم که مشکل داره ، یعنی میتونن تعویض بدن واسش ؟ کدوم شرکت وارد کنندشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (01-10-10), mehrdad_ab (01-10-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دمت گرم آقا نیما ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز که جمعست ، فردا تماس میگیرم ببینم چی میگن.
از شمام ممنونم دوست عزیز green day
green day (01-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks