دوست عزیزم رضا (MRK) که قبلا با مشورتتون یک سیستم براش خریدیم
main abit kn9 sli
cpu am2 4200
میخاد رم بخره برا سیستمش. میگه قیمتش گرفته پتریوت 2 گیگ دوال باس 800 رو میدن 57 . بگم بخره؟ نظری ندارید؟ رم فعلیش 512 هست (667 فکنم) . بگم بخره همینو؟
حق آب و گل داره
|
|
سلام سعید جان از من میشونی بهش بگو پاتریوت نگیره درسته قیمتش خوبه ولی جالب نیست اوضاعش
من پیشنهادم رم Crosair است قیمتش بالاتره ولی بجاش می ارزه
اگر خواست خودم هم میتونم براش جور کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (23-02-08)
کاربر شهرسختافزار
gskill هم پیشنهاد میشه قیمتش احتمالا یکم بالاتر هست (حدود90) اما با همین مشخصاته (باس 800 و دوال 2 گیگ) البته پیشنهاد سید امیر را اول عمل کن اگه نشد این.
البته به احتمال زیاد corsair بهتر پیدا میشه تا gskill! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Emperatour (24-02-08)
Administrator
سید جان چرا پاتریوت اوضاعش خوب نیست ؟
Emperatour (24-02-08)
من رم پاتریوت رو فقط با تایمنگ 4 پیشنهاد میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد به نظر خودت مهراد کدوم بهتره Crosair یا پاتریوت ؟
دلیلهای زیادی داره که من میگم اوضاعش خوب نیست !!
اگر اون قیمتی که دوستمون داد برای تایمینگ 4 باشه عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (24-02-08)
Administrator
سید جان دلایلت رو نگفتی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (24-02-08)
|
|
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید عزیز موردی رو مطرح کردند که بنده شدیدا علاقمند هستم دلایل ایشون رو بدونم
بیان یک سری مسائل سربسته جزء اینکه حساسیت ایجاد میکنه و باعث برخی موضع گیریهای منفی میشه واکنش دیگری به همراه نداره، که خوب بنده به عنوان مدیر فروش گروه مهندسین فرآیند که تنها نماینده رسمی محصولات پاتریوت در ایران هست، خیلی تمابل دارم که این موارد رو بدونم تا اگر نقیصه ای از سوی مجموعه فروش گروه و شبکه فروش ما وجود داره اونها رو برطرف کنیم.
با تشکر
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
Emperatour (24-02-08)
شما میتونید این موضع گیری رو انجوری برداشت کنید که اکثر فورشنده ها رم رو از شما میخرن و با حدود 10 هزار تومان تفاوت قیمت به مشتری میفروشند + اینکه وقتی رو رم پاتریوت 10 هزار تومان بیا برنده Crosair با کمی آخلاف قد علم میکند
دلایل من شاید برای من منطقی باشه و برای شما نه ( هرکسی نظری داره و نرش برای خودش با ارزشه )
رم های پاتریوت رمهای عالی هستن به شرطی که فقط با قیمت اصلی فروخته بشوند
بازم میگم شما که توضیع کننده پاتریوت هستید بیاید روشن سازی کنید
برای خوب بودن یا بهترین انتخاب باید دلیل داشته باشید ( شما دلیل اینکه میگید خوبه رو بگید تا من نویی اطلاعاتم بره بالا و سرم رو کلاه نگذارند
یا علی مهندس احمدی یادتون نره خودتون باید از این رم دفاع کنید نه کسه دیگه ای !!
یک چیزی یادم رفت از یکی از فروشنده ها پرسیدم رم پاتریوت با تاینگ 4 چنده زنگ زد یکجایی گفت 106 هزار تومان
لطفا این رو هم برسی کنید
به نظر من یک تاپیک بزنید و قیمت هاتون رو اونجا بنویسید چون من هنوز بعد کلی گشت تو
نت و بازار آخر نفهمیدم قیمت این پاتریوت رو چه مقایسی هیت
بجا میگه گرونتر - یجا ارزون تر
سری مشکی رو قیمت بدید آقای احمدی ( با هیتینک سیاه )
در کل برای روشن سازی باید بررسی بشه که اونهم توسط عصر شبکه انجام شد خوبه به مقالش یک نگاهی بندازید
بازم میگم قیمته که این موضوع رو روشن میکند
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نظرم پاترئیت هست خودمم دارم رو سیستمم هیچ فرقی با ژیل و او سی زد نمیکنه
خیلی هم ازش راضی هستم ولی تایمینگش 5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم کرسر یه بدی داره اینه که بد فروشه هیشکی نمیخره منظورم دست دوم فروش های بازاره
Emperatour (24-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks