شما توی سایت tomshardware برو توی قسمت چارتس توی مقایسه هارد. چون که به نظر من انجوری می تونی هارد خوب انتخاب کنی
شما توی سایت tomshardware برو توی قسمت چارتس توی مقایسه هارد. چون که به نظر من انجوری می تونی هارد خوب انتخاب کنی
|
|
این وسترن جامپر ساتا 1 به ساتا 2 رو داره یا نه
ممنون
بله عزیز دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان توجه کنید
من میخوام هاردی که پیشنهاد دادید رو بخرم حالا میخوام براییکی از دوستان که مادربردش ستا نداره هم بخرم به نظر شما این مدلی که گفتید ide هم داره یا نه قیمتش چقدره ؟؟؟؟
به نظر من که تمامی شرکت های سازنده هارد مدل IDE با ظرفیت بالا هم می زنن.شما توی همین سایت صفحه اول سایت که لود می شه سمت چپ روی اسم رایان صبا کلیک کن تما می قیمتهای هار رو پیدا میکنی یا توی سایت رایانه(rayaneh )
برو. البته اساتید فن و مذیران سایت بهتر می تونن راهنمای کنن.
Administrator
چاره کار یک مبدل هست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SATA >>> PATA
|
|
قیمت مبدل چقدره ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks