کلا که دست نزدم ولی اینارو روشن کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dfgdgdfg.jpg
کلا که دست نزدم ولی اینارو روشن کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dfgdgdfg.jpg
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 32 گیگ رم دارم اوکیه کلا اینو غیر فعال کنم یا بازم تاثیر منفی داره ؟
Virtual Memory
سلام استادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چون مقدار حافظه رم پایینی دارم روی 4 گیگ گذاشتم هم مینیمم و هم ماکزیمم. اما هر دفعه که ویندوز رو ریستارت می کنم یا سیستم روشن می کنم وقتی بالا میاد با ssd-z چک می کنم 4 گیگ به ترابایت رایت شده اضافه می شه اما موقعی که در ویندوز هستم مثلا بعد نیم ساعت چک می کنم می بینم اونقدرها رایت نشده. می شه شما که اس اس دی با ترابایت فوق العاده 600 ترابایت دارید هم تست کنید ببینید چرا اینجوریه. حتی روی 2 گیگ هم بذارم 2 گیگ انگار رایت شده. مثلا اگه روی 4 گیگ باشه وقتی 5 بار سیستم در روز روشن بشه انگار 20 گیگ رایت شده.
مجبور شدم بذارم روی هارد دیسک و حالا موقع کار هی صدا میده این هارد دیسک.
مدیر انجمن سخت افزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب درسته دیگه هر چقدر حجمش باشه رایت میکنه دیگه. من گفتم 4 گیگ که هم کارایی زیاد پایین نیاد هم یه دفه نشه که اگه 20 گیگ مثلا خود ویندوزش کردش تو چن روز چن ترابایت حجم اس اس دیتون رو از دست بدید.
پیج فایل روی هارد دیسک هم چون خیلی کنده کاهش محسوسی توی کارایی خواهید داشت
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب درسته دیگه هر چقدر حجمش باشه رایت میکنه دیگه. من گفتم 4 گیگ که هم کارایی زیاد پایین نیاد هم یه دفه نشه که اگه 20 گیگ مثلا خود ویندوزش کردش تو چن روز چن ترابایت حجم اس اس دیتون رو از دست بدید.
پیج فایل روی هارد دیسک هم چون خیلی کنده کاهش محسوسی توی کارایی خواهید داشت
ساسمونگ مجیشن درست شد؟
OVER PROVISONING کردید؟
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (01-11-21)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه یک روشی بود که به ویندوز می شد فهموند که هر بار که سیستم بالا میاد از دوباره page file رایت نشه و همون چیزایی که از قبل رایت کرده بود در حافظش بمونه مشکل حل می شد. این مطلب رو برای این گفتم که یه جایی خونده بودم می شه کاری کرد هر بار که ویندوز خاموش می شه page file پاک بشه یا این بود هر بار که ویندوز بالا میاد page file از دوباره ساخته بشه. پس این نیشون میده page file در حالت عادی باید اطلاعاتی که از قبل روش بوده رو در حافظه داشته باشه و نیازی به این نداشته باشه که موقع بالا اومدن ویندوز دوباره روش رایت بشه. فقط وقتی که در حال کار هستیم می تونه در حد مگابایت روی ssd رایت کنه. البته من گذاشتم روی هاد دیسک و خیالم از این بابت راحته ولی باید مایکروسافت فکری به حجال این موضوع بکنه.
اون samsung magician هم هر کاری کردم درست نمی شه و قبلا 4 تا گزینه داشت ولی الان دو تا داره. قبلا یکی همین OVER PROVISONING رو داشت که چون من نمی دونستم چیه برام مهم نبود و یکی opimize داشت که این خیلی به کارم می اومد. ولی فکر کنم چون AHCI نصب کردم اینجوری شده. فریمور به روزه و از سایت سامسونگ آخرین نسخه samsung magician رو نصب کردم باز هم می نوسه ساپورت نمی کنه. البته فکر کنم OVER PROVISONING مهم نباشه چون 100 گیگ روی ssd خالی دارم
مدیر انجمن سخت افزار
باید درایور NVMe رو دستی نصب کنید.
خودتون هم میتونید حدا دستی over provisioning کنید.
برای مثال اگه همون 10 درصد که پیشنهادی هست رو بخواید باید با نرم افزارهایی مثل partition resizer از درایو اس اس دیتون اون مقدار رو حذف کنید که به unpartitioned تبدیل بشه.
اون مطلب هم که درباره پیج فایل گفتید با کاری که براش تعیین شده در تضاد هست.
همون طور که RAM اطلاعات کاملا آنی روش رایت میشه و هی دیتای جدید میاد روش و قدیمی ها خالی میشن ، پیح فایل هم همین هست فقط با سرعت بسیار کمتر.
اگر قرار باشه که اطلاعات روش ثابت بمونه کاملا به درد نخور میشه.
Speed Racer (05-11-21)
|
|
سلام استادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nvme نیست و این صفحه دانلودشه و فقط یک فریمور داره که به روزرسانی کردم و یک نرم افزار samsung magucian داره که آخرین نسخه رو نصب کردم ولی باز ساپورت نمی کنه. شاید چون AHCI نصب کردم اینجوری شده
توی مشخصا نوشته تا 75 ترابایت رایت می کنه و الان برای من 23 ترابایت تقریبا رایت شده. به نظر شما وقتی 75 ترابایت تموم بشه از کار می افته یا اینکه وقتی به 50 درصدش که 37.5 ترابایت هست برسه دیگه ضعیف می شه یا قدرتش رو از دست میده.
با اینکه 23 ترابایت رایت کرده توی ssd life می نویسه 100 درصد سالم ولی توی hard disk sential می نویسه 96 درصد سلامتی داره و 4 درصد کم شده. طبق 75 ترابایت الان باید تقریبا 30 درصد سلامتش رو از دست داده باشه.
واقعا چطور می شه فهمید دقیقا این اس اس دی چقدر میزان ترابایت واقعی برای رایتش هست و چقدر سلامتیش رو از دست داده و چقدر از عمرش مونده که دقیق باشه.
مدیر انجمن سخت افزار
خب درایورش رو دستی نصب کنید حالا AHCI باشه. اون پشتیبانی نکردن برا درایور هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا اینکه همون طور که گفتم دستی Over provisioning کنین.
هر چی بیشتر روش نوشته بشه کم کم کند تر میشه. Over provisioning تا حدی عمر رو طولانی تر میکنه و موقع پر شدن سرعت رو نمیذاره خیلی کندتر بشه.
وقتی 75 ترابایت تموم بشه دیگه کار نمیکنه.
همون 23 ترابایت که میگید نوشته شده درسته. اون درصد اینا دقیق نیستن.
مدیر انجمن سخت افزار
مرسی از توضیحاتتون
بنده خودم به شخصه 32 گیگ کارم رو راه میندازه.
این تاپیک رو جهت اطلاع رسانی به دوستان ساختم برای نگه داری اس اس دی.
اون قضیه تاثیر زیاد پیچ فایل حجم بالا روی عمر نوشتاری اس اس دی رو هم روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم (بدون اجرای نرم افزارهای تردپارتی) و فقط وب براوزینگ ساده.
باز هم سریع میره بالا عدد
اما همین که مقدارش دستی و عدد معقولی ست بشه تا حد زیادی از نوشتن کم میشه.
اما خب مسلما درصد usage رم بیشتر میشه وقتی پیج فایل رو خجمش رو کمتر ست کرد.
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 07-11-21 انجام شده است
SajjadKhati (07-11-21), Speed Racer (07-11-21)
شما که 32 گیگ رم دارید چه نیازی به page file دارید. من خودم فکر می کردم اگه یک روزی رم 16 گیگ داشته باشم دیگه page file نیازی نیست چون انقدر حافظه رم بالا هست که اون 2 گیگی که گفتین روی همون رم نگه داره. دیگه 32 گیگ که به نظرم اصلا لازم نیست. اگه لازم هست اقعا من دلیلش رو نمی دونم. چون من در خیلی از سایت های خارجی دیدم که حرفه ای ها می گفتن 16 گیگ رم داری page file رو ببند.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks