عه چه عالی
اخه از یکی پرسیدم گفت ۲ گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه
میخواستم برا ارتقا سیستم مادر بردمم عوض کنم به نظرتون این کارو بکنم؟
کاربر شهرسختافزار
عه چه عالی
اخه از یکی پرسیدم گفت ۲ گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه
میخواستم برا ارتقا سیستم مادر بردمم عوض کنم به نظرتون این کارو بکنم؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بستگی داره از سیستمتون چه انتظاری داشته باشید؟برای چه کاری میخواین ارتقا بدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین حداکثر بودجهتون رو هم بگید.
آخرین ویرایش توسط mohammad7966 در تاریخ 23-06-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
میخوام بعضی از بازی های رو بتونه اجرا کنه
مثلا بازی ghost recon wildland
batman arkham knight
call of advanced warfare
قصد دارم حدودا ۴-۵ میلیون براش خرج کنم
- - - Updated - - -
cpu:amd athlon2 x4 620 2.8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیم gt 710
آخرین ویرایش توسط ahmadv77 در تاریخ 23-06-19 انجام شده است
این سوکت تقریبا کارش تمومهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم چنین سیستمی
به صورت کارکرده
cpu i5 3470 یا i7 2600
ram 2*8 gb ddr3
main B75 یا P67 -Z77
سه برند معتبر هرچی پیدا کردی تهیه کنید .
گرافیک هم GEFORCE 750 OR GEFORCE 950
کار کرده
کاربر شهرسختافزار
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط ی سوال
این مادر برد من cpu intel core iبهش میخوره یا بایدم عوضش کنم؟
خیر پشتیبانی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب پس با این حساب باید تمام قطعات رو تعویض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مدل مادر بردی بگیرم
از همین gigabyte خوبه یا مثلا asus بگیرم؟
اینجور موارد سایت سازنده را چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندتون چیه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks