امیر جان من دچار مشکل مشابه شما شدم متاسفانه
اینجا رو ببین
عضو VIP شهر سختافزار
امیر جان من دچار مشکل مشابه شما شدم متاسفانه
اینجا رو ببین
|
|
شانس رو میبینی آقا مهدی ؟
حالا برای من سیگیت بود برای شما که وسترن بود چرا اینجوری شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از وسترن بعیده
من Ultimate Boot CD نسخه جدید رو گرفتم خواستید بگید براتون بفرستم چیز خوبیه البته اگر ندارید ( شک دارم نداشته باشید )
دارم کل تاپیک شما رو میخوانم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
Mehdi_Full (13-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اتفاقا از سیگیت بعیده !!! رو چه حسابی اینو میگید ؟! من خودم از سال 81 تا حالا سیگیت استفاده میکنم ... از هارد 40 داشتم تا به امروز که 500 ش رو خریدم ... واقعا راضی بودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
والا نمیدونم امیر جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شروع این مشکل از برگردوندن بک آپ آکرونیز بود که دیدم زمانش برگردوندنش رفت روی 20 دقیقه و تو این زمان کلا 10 درصد رفت جلو
با اینحال من خیلی سریع عمل کردم و یه هارد اکسترنال گرفتم (بازم وسترن) و کل اطلاعاتم رو یه کپی گرفتم که بعد از اون دیگه بالا نیومد
گارانتی هم آسمان هست نمیدونم حالا گارانتی چکار میکنه و چقدر زمانم رو میگیره
الآن هم یه کیس امانت دستم هست خلاصه بدجور دستمون رو گذاشته تو حنا
امیدوارم که مشکلت زودتر حل بشه عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان و سروران گرامی!
اگه به سایت سیگیت سر بزنید میبینید که خود شرکت اطلاعیه زده و گفته که یه سری از هارد های دیاموند 22 این شرکت این مشکل رو دارن و قبل از اینکه این اتفاق براشون بیفته باید fw رو ارتقا بدین!
اگه ندین هارد به فنا میره و باید ببرین گارانتی که اونا با ابزار خودشون ارتقا بدن!
همین و بس!
CPU: Intel Core 2 Quad 6600
M.B: Dfi BloodIron P35
Ram: Patriot 2*2gb B 800
HDD: Western Digital 2*500gb green
VGA: ATi HD4850 Sapphire
Case: ThermalTake Tsunami Dream Black
DVD-Writer : Samsung 22x
Manitor: SyncMaster GW1932
Speaker: Creative 5500
Labyrinth (15-02-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه هارد 500 يا 1000 دارين كه از كار افتاده و ديتكت نميشه و اطلاعاتش براتون مهمه
من ميتونم درستش كنم . و بعد از راه افتادن كل اطلاعات دست نخورده برميگرده :D
تماس :
thc.tabriz@gmail.com
09143040352
09363040352
رضا رهبري ( مدير كلينيك سخت افزار تبريز )
مربي تعميرات فوق تخصصي هارد شركت دوكومو در تهران
اگه هارد 500 يا 1000 دارين كه از كار افتاده و ديتكت نميشه و اطلاعاتش براتون مهمه
من ميتونم درستش كنم . و بعد از راه افتادن كل اطلاعات دست نخورده برميگرده :D
تماس :
thc.tabriz@gmail.com
09143040352
09363040352
( مدير كلينيك سخت افزار تبريز )
مربي تعميرات فوق تخصصي هارد شركت دوكومو در تهران
خیر از دست شما هم کاری بر نمیاد کار از دتکت و این حرف ها گذشته بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezajoon74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما باهاردی رو به رو بودیم که تماما بد سکتور شده بود
من هرچی توضیح بدم فایده نداره ، الان خیلی وقته هارد رفته گارانتی و برگشته
ممنون
قفل شود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks