سلام من یک هارد پانصد ساتا و یک هارد ای دی هشتاددارم هر وقتی ویندوز اکس پی نصب می کنم درایو ها بصورت جداگانه باز میشن منظورم پوشه ها نیست پوشه پیوسته باز میشن.باید بگم که من این مشکلو در سون ندارم اگه مشکلمو حل کنید این تایپک عالیه
کاربر شهرسختافزار
سلام من یک هارد پانصد ساتا و یک هارد ای دی هشتاددارم هر وقتی ویندوز اکس پی نصب می کنم درایو ها بصورت جداگانه باز میشن منظورم پوشه ها نیست پوشه پیوسته باز میشن.باید بگم که من این مشکلو در سون ندارم اگه مشکلمو حل کنید این تایپک عالیه
|
|
کاربر شهرسختافزار
احتمال 99 درصد سیستم ویروسی هست بعد از نصب ویندوز حتماً اقدام به نصب آنتی ویروس بکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (16-09-12)
کاربر شهرسختافزار
خوب راحل شو بگید واقعا کمک نیاز دارم
عضو VIP شهرسختافزار
اول آنتی ویروس رو روی سیستمتون نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این از آموزش نصب :
http://www.dailynod32.blogfa.com/post-16.aspx
عضو VIP شهرسختافزار
در دومین قدم باید وصل بشین به اینترنت و آنتی ویروس رو آپدیت کنید .
اینهم آموزش آپدیت آنتی ویروس ناد 32 :
http://sport4u.ir/post/64/آموزش-تصوی...نود-32.html
دقت کنید که در حین آپدیت ، کادری باز میشه و ازتون یورنیم و پسورد ناد32 رو میخواد
برای اینکار هم در گوگل سرچ کنید تا جدیدترین یوزرنیم و پسورد به روز رو بدست بیارین و با فشردن کلیدهای ctrl c اون ها رو کپی و با ctrl v در قسمت مربوطه کپی کنید .
بازهم اگر مشکلی در این مورد داشتین بفرمائین.
بعد از اینکه آپدیت تمام شد ، روی scan my computer کلیک کنید تا کامپیوتر شما رو اسکن کنه.
کاربر شهرسختافزار
بدون اپدیت نمیشه؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
نه متاسفانه ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمامی آنتی ویروس ها ، بدون آپدیت هیچ ارزشی ندارن
کاربر شهرسختافزار
خوب بگیم اپدیت کردم ؛کل فایل هارو هم اسکن کردم؛لطف از این به بعد رو توضیح دهید تا از شر این مشکل خلاص شم؛
آخرین ویرایش توسط 4203a در تاریخ 19-09-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
الان بعد از آپدیت و ویروس یابی ، ویروسی پیدا نکرده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلتون حل نشده ؟
کاربر شهرسختافزار
اگر ویروس یابی کرده باشی و مشکلت برطرف نشده باشه، دو حالت داره: 1- درست این کارو انجام ندادی.
2- آنتی ویروست مشکل داشته.
برخی مواقع پیش میاد که به دلیل اینکه ویندوز ویروسی شده ، آنتی ویروسی که بعداً نصب میشه ، کارایی درستی نداره.
به نظر من Rescue Disk رو هم امتحان کن.
آنهاییکه می روند وطن فروش نیستند. آنهاییکه می مانند عقب مانده ذهنی نیستند. آنهاییکه می روند، نمی روند آنطرف که مشروب بخروند. آنهاییکه مانده اند، نمانده اند که دینشان را حفظ کنند. همه آنهاییکه می روند سبزنیستند. همه آنهاییکه می مانند پرچم بدست نیستند. آنهاییکه می روند یکماه مانده به رفتنشان غمگین می شوند یک هفته مانده می گریند و یکروزمانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آنهاییکه می مانند، می مانند تا شاید، شاید وطن راجایی برای ماندن کنند.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks