برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نبود به من کمک کنه
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نبود به من کمک کنه
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر نمیکنم ربطی به هارد داشته باشه،با پلیر های مختلف فایلها رو تست کنید،اینکه میگید صدا داره ولی تصویر نداره شاید به خاطر این باشه که کودک تصویری مورد نیاز برای باز کردن اون فایل نیست یا پلیر درست کار نمیکنه،با یه پلیر که از صحت عملکردش مطمئن هستید تست کنید،یه چیزی مثل km player
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا با km player من تست کردم که مشکل داشت جالبه که یک فایل mkv روی یک درایو دیگه راحت باز میشه (حتی 1080 اچ دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولی فیلم های روی این درایو یا اینکه باز میشه صدا داره تصویر نداره یا اینکه کلا km pleyer هنگ میکنه و باید اند تکش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks