با درود
عزیزان چند روزی هست
سیستم روشن می کنم
هارد نمی شناسه
و فقط بوت سی دی رم رو میاره
رفتم تو بایوس دیدم اصلا هارد رو نشناخته
100 بار ری استارت کردم
کابل ها رو زدم جا
تا تونستم بیام اینجا تاپیک بزنم
کمکککککککککککک
کاربر شهرسختافزار
با درود
عزیزان چند روزی هست
سیستم روشن می کنم
هارد نمی شناسه
و فقط بوت سی دی رم رو میاره
رفتم تو بایوس دیدم اصلا هارد رو نشناخته
100 بار ری استارت کردم
کابل ها رو زدم جا
تا تونستم بیام اینجا تاپیک بزنم
کمکککککککککککک
|
|
سلام .... خب الان که به سلامتی هاردت ردیفه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط satelliteir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر کنم بهترین راه برای عیب یابی هاردت عوض کردن ویندوز باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود ویندوز عوض کردن بهترین محکه برای تست سالم بودن قطعات سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزتو عوض کن اگه بدون هیچ مشکلی نصب شد احتمالا از همون اتصالات هاردت بوده ..
کانکتور برقشو هم یه تست بزن ممکنه خراب باشه ... برای اطمینان به یه کانکتور جدید وصلش کن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!
دوست عزیز! به نظر من یک بار کابل برق هارد رو بکن و رایانه رو روشن کن! وقتی به صفحه ی بوت سیستم عامل رسیدی، رایانه رو خاموش کن و کابل رو جا بزن. احتمال داره که مشکلت حل بشه. این کار به خاطر اختلالات پاور انجام می گیره.
البته برای یکی از دوستام که چنین مشکلی براش پیش اومده بود؛ کابل ارتباط هارد به برد اصلی (IDE یا SATA) رو از هارد کند. رایانه رو روشن کرد، وقتی به صفحه ی بوت رسید رایانه رو خاموش کرد و کابل رو مجددا" به هارد وصل کرد. با این کار مشکلش حل شد.
تنها کمکی بود که می تونستم بکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks