در سایتی که لینکشو فرستادم نوشته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ عملیاتی: 1.2
مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
در سایتی که لینکشو فرستادم نوشته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ عملیاتی: 1.2
مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
Where is Smoke , There is Fire
|
|
اینطوری نمیشه گفت باید تماس بگیرید باهاشون و سوال کنید اگر ddr3l هست نخریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید از فروشگاه افق iranfso هم تهیه کنید .
LeViCodeR (25-03-20)
لطفا این مدل رو هم یک نگاه کنید: مدلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم اون 12800 برای چیه!
این باس 1600 ولی مشکلی نداره . دانگرید میشه به 1333 که رم خودتون هم هست از نظر برند هم سازگارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LeViCodeR (25-03-20), SajjadKhati (25-03-20)
من این مدلی که گفتین رو رفتم خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان همه جا زده 8 گیگ
ولی توی مای کامپیوتر زده 4
باید کاری انجام بدم؟
عکس :
http://s6.picofile.com/file/8392052118/ram.png
من در ضمینه نوت بوک تجربم کمه ولی روی پلتفرم 1366 چند مورد مشابه این مورد را دیدم که با جابجا کردن رمها درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LeViCodeR (25-03-20)
|
|
متاسفانه ده بار جاهاشون رو عوض کردم ولی تغییری ایجاد نکرد:(((برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks