سلام یک لپ تاپ msi مدل gt780 دارم که یک ssd با ظرفیت ۱۲۰ گیگ روش هست، آیا میتونم ارتقا بدم به یک ترابایت؟
کاربر شهرسختافزار
سلام یک لپ تاپ msi مدل gt780 دارم که یک ssd با ظرفیت ۱۲۰ گیگ روش هست، آیا میتونم ارتقا بدم به یک ترابایت؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز از کجا بفهمم ساتا هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه های مشخصات سیستم AIDA64برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhosseinfayeghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه HDTUNE
دیوایس منیجر قسمت دیسک درایو
کاربر شهرسختافزار
نوشته Intel ssdsa2cw 120g3 ata device
بله ساتاست . شما میتونید ارتقا بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhosseinfayeghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یک دنیا تشکر و آخرین سوالات اینکه آیا یک ترابایت میشه نصب کرد و چه نکاتی توجه کنم و از کجا بخرم؟؟ خیلی خیلی ممنون از لطف شما
ببینید . اگر 500 گیگ یا 480 گیگ باشه بهتره و اصولا نباید مشکلی باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhosseinfayeghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks