این درایو حدود 850 هست . قیمتش نسبت به ظرفیتی که در اختیارتون قرار میده عالیه .برای این مورد پردازنده های 2011-3 مثل corei7 5930k مناسبتر هستند . البته دیدگاه من هست . چون رده ورک استیشن هستند .
این درایو حدود 850 هست . قیمتش نسبت به ظرفیتی که در اختیارتون قرار میده عالیه .برای این مورد پردازنده های 2011-3 مثل corei7 5930k مناسبتر هستند . البته دیدگاه من هست . چون رده ورک استیشن هستند .
Hassan-k2 (11-01-16)
|
اگه اینجوریه خیلی مناسبه لینک فروش دارید از سایت فارسی دوست گرامی?
اخه قیمت اون پردازنده خیلی زیاده من در همون حد 1.100میتونم خرج کنم
آخرین ویرایش توسط Hassan-k2 در تاریخ 11-01-16 انجام شده است
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
مجاز به گذاشتن لینک فروش نیستیم در انجمن ولی سایت های فروش انلاین موجود دارند این قطعه رو .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hassan-k2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیدا کردم دوست عزیز فقط یه سوال شما این نوع رو تاحالا روو سیستمی امتحان کردین?سرعتش از raid0 بالاتر میره? چون همونجوری ک گفتم سرعت واسم خیلی مهمه میخوام بدونم چقد از اس اس دی بهتره سرعتشونو دیدم ولی مترسم درحد عدد باشه واسه همین پرسیدم شما از نزدیک کار کردید یا خیر
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
لینک بررسیش رو هم داده بودم در اولین پست مربوط به این دیوایس . این درایور بیشتر به درد کسی میخوره که هم سرعت بالا و هم ظرفیت براش مهم هست . به اطمینان خدمتت عرض میکنم raid 0 دو عدد ssd 850 pro samsung رضایت شما رو جلب میکنه . این رو بر اساس تجربه میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hassan-k2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوتا سوال:ینی شما از نزدیک با PCl کار نکردید???
سوال بعدی اینکه فرق PCl با PCle چه فرقی میکنه چون مدل دومی که عرض کردم 240گیگش قیمتش 1.900درصورتی که اونی که شما فرمودید 1تراش 900تومنه
من سرعتاشونم دیدم درحد 100یود ینی اولی 900مگ بود دومی 1000مگ بود ولی تفاوت قیمت خیییلی زیاده چرا???
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks