دوستان لطفا در مورد خريد رم 2GB DDR3 با باس 1600 و هارد 1TB با بافر 32 راهنمايي نماييد؟
با تشكر
کاربر شهرسختافزار
دوستان لطفا در مورد خريد رم 2GB DDR3 با باس 1600 و هارد 1TB با بافر 32 راهنمايي نماييد؟
با تشكر
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtng2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم : CORSAIR اگه نبود OCZ (البته رو 2 با باس 1600 خیلی کمه معمولا 4 زیاد تو بازار ه
هارد: SAMSUNG EcoGreen F2
الته به گارانتی هارد ها دقت کن
اما هارد Seagate نخر چون واقعا خرابی زیاد داده چه 250 / 500 / 1TB چون یکی از دوستام خدمات کامپیوتری داره و تا حلا کلی هارد Seagate آورده که خیلی خرابی داشته مخصوصا 1 ترابایت گول گارانتیشو نخور
nasiban (21-11-09)
در مورد رم بستگی داره برای چه کاری میخوای اگر استفاده گیم و کاربری ساده داری به نظر من Corsair XMS3 1333 هم میتونه کافی باشه ولی اگر نظرت بالاتره میتونی 1600 هم برداری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtng2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هارد در درجه اول بهترین هارد کنونی در بازار Western Digital Black هست اگر گیرت نیومد Western Digital Green یا سامسونگ بگیر و مطلقاً از برند های مکستور و سیگیت خرید نکن .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
guns (21-11-09)
میشه بگید دلیل اینکه میگید از سیگیت خرید نکنن چیه؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام دوست عزیز هارد های سیگیت و مکستور هر دو تویلد یک کارخانه که همون سیگیت میباشد هستند یعنی عملاً تکنولوژی یکسانی دارند با بعضی تفاوت ها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور من قطعات تولیدی فعلی بود این هارد ها مشکل فریم ویر دارند و یا بعضی سیستم ها دیتکت نمیشن و اکثراً هم صداهای ناهنکاری از خودشون متصاعد میکنند . نکنه دیگر دمای کاری اونهاست که به شدت افزایش پیدا میکنه .
تا حالا خیلی سیستم برای مشتری هام اسمبل کردم و بیشتر هارد هارو تجربه کردم فعلاً انتخاب خوب همون مدل هایی بود که اعلام کردم .
این ها همه قیاس هستند درسته باز سیگیت از مسکتور کمی بهتر هست ولی نه اینکه بشه مهر تایید محصول برتر رو بهش چسبود تا وسترن و سامسونگ هستند انتخاب این دو برند کار درستی نیست .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
عزیز جان سیگیت هیچ مشکلی نداره اون مکستوره که مشکل داره اونم جدیدا .قبلا مکستور کیفیت خیلی بالایی داشت.
سگیت باراکودا 500 بهترین هارد برای رید هست و حتی 1 ترا ی سیگیت هم هارد خوبیه
من موندم شما چطور میگی سیگیت نخرن
البته من نمیگم که WD بده در ضمن BLACK که دیگه گیر نمیاد.
|
|
عزیز جان اینو همه میدونن که مکستر مربوط به کارخونه ی سیگیت میشه ولی این مشخصاتی که شما میگید در مورد دما و صدا همگی مربوط به مکستور هست نه سیگیت.
من حدود یک سال پیش که سیستمم رو جمع کردم از این اطلاع نداشتم که مکستور مثل قبل نیست و کیفیت قبل رو نداره برا همین یه هارد 500 مکستور گرفتم که تنها 6 ماه عمر کرد و بعد سوخت بردم گارانتی بهم گفت ما تعمیرات هارد نداریم باید یه دونه نوع بهتون بدیم بعد منم قبول کردم البته بهم گفت مکستور تو انبار نداریم و مجبوریم سی گیت بهتون بدیم منم قبول کردم و الان که شما میگید صدا و دما اینها همه مربوط به مکستور میشه نه سیگیت و من الان هم که از سی گیت استفاده میکنم کاملا راضی هستم و از نظر دما و صدا از مکستور خیلی بهتره و اصلا من صدایی احساس نمیکنم و لی در مورد صدا و دما به شما حق میدم مکستور هم خیلی داغ بود و هم صدای اعصاب خورد کنی داشت.
خلاصه اینکه من از WD و سامسونگ هم استفاده کردم و واقعا کیفیت خوبی دارن
بعدشم من نگفتم سی گیت بهترینه فقط گفتم 500 باراکودا تو رید بهترین هارد هست چون سرعت فوقالعاده ای داره من چند وقت پیش امتحان کردم شما هم امتحان کنید.
در مورد رم نظری فعلا ندارم ولی فکر کنم امروز یا فردا نظر دار بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( دارم میرم رمهای موجود بازار رو خیش بزنم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtng2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان نظراتی در مورد هارد دادند که بعضیهاش به نظرم درست نیست
اگر این هارد رو میخواهید روی سیستم ببندید ( روش os نصب کنید ) وسترن دیجیتال بلک فوق العاده کم صدا ، خنک و سریع هستش ولی به هیچ عنوان از سری گرین برای این کار استفاده نکنید ( این سری مخصوص بک آپی گیریه )
سیگست هارد بدی نیست سرعتش خوبه ، صداش از وسترن بیشتره ، دماش هم یکم بالاتره ولی دقت داشته باشید که از سری 7200.12 خرید کنید چون سری قبلی ( 7200.11 ) یه مشکلی داشت که خود شرکت از تو بازار جمعش کرد
این خرابی که دوستان فرمودند مربوط به اون سری میشه
این ۳ مدل هارد رو تست گرفتم و الان WD Black و Seagate baracuda 7200.12 روی سیستمم هست اگر تست فنی نیاز داشتید بگید تا براتون بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رمهای twinmos twister باس 1600 یا 2000 رو بهتون پیشنهاد میدم .
اون وقت چند در میاد 2 - 3 گیگ اش امید جان ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم 1600 و هم 2000 رو یک قیمت بده
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks