سلام وقت بخیر دوستان
من میخواستم ۴ گیگ رم به سیستمم اضافه کنم
به نظرتون دوتا ۲ گیگ بگیرم بهتره برای گیم یا ی ۴ گیگ
cpu:amd athlon2 x4 620
gpu:gt 710
mb:gigabyte ma770t-ud3
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر دوستان
من میخواستم ۴ گیگ رم به سیستمم اضافه کنم
به نظرتون دوتا ۲ گیگ بگیرم بهتره برای گیم یا ی ۴ گیگ
cpu:amd athlon2 x4 620
gpu:gt 710
mb:gigabyte ma770t-ud3
|
|
یه 4 گیگ بخرید بعد بتونید یه 4 گیگ دیگه بهش اضافه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
یه 4 گیگ بخرید بعد بتونید یه 4 گیگ دیگه بهش اضافه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یعنی ۸ گیگ رم به صورت دو تا ۴ گیگ براش بخرم درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دو رم مشابه
کاربر شهرسختافزار
الان ی رم ۲ گیگ xtra zeppelin ddr3 1333 دارم رو سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو بفروشمش یا نگهش دارم
مادر بردم ۱۰گیگ میکشه؟
عرض کرددم دو رم مشابه . این رم شما احتمالا با رم های دیگه سازگاری نداشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ahmadv77 (20-10-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من دو تارمddr3چهارگیگ اس کی هاینیکس باس۱۶۰۰ دارم میخواستم عوض کنم دو تا رم ۸ گیگ بندازم مادربورد h81هست چه مارکی از رم خوبه؟
ایا این مارک خوبه دو تا ۸ گیگ بگیرم
مشخصات، قیمت و خرید رم کامپیوتر کینگستون مدل HyperX Fury DDR3 1600MHz CL10 ظرفیت 8 گیگابایت | دیجیکالا
[QUOTE=erfan9193;422094]سلام من دو تارمddr3چهارگیگ اس کی هاینیکس باس۱۶۰۰ دارم میخواستم عوض کنم دو تا رم ۸ گیگ بندازم مادربورد h81هست چه مارکی از رم خوبه؟
ایا این مارک خوبه دو تا ۸ گیگ بگیرم
از خرید رم های هایپر ایکس در حال حاضر خوداری کنید . شرکتی رم های کپی این برند را وارد کرده است و کیفیت ندارند .
این رم را تهیه کنید
https://www.digikala.com/product/dkp...یگابایت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks