----------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memolio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MLC
----------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memolio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MLC
DOOM999 (15-02-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
بنده چندین سایت گشتم برای خرید سیگیت 4 باراکودا ولی هاردی که گذاشتن و میگن باراکوداست ST4000M000 و عکس روی هارد هم Desktop HDD نوشته ولی وقتی سرچ میکنم یه مدلی هست ST4000M005 با عکس به رنگ سبز و مشکی که RPM 7200 هست؟
فرق اینا خیلی هست آیا؟ توی اولی هم پشت هارد رو اطلاعات مینویسه باراکودا ولی فکر کنم نسل قدیمه. خواهشا راهنمایی کنید چون هارد رو سفارش دادم بیارن.
درضمن اون هارد SSD رو که پیشنهاد دادین با قیمت 300 liteon جوابشو پس داده یا نه؟ یا فقط به خاطر ارزونی پیشنهاد میدهید؟
متشکرم.
بله جوابش رو پس داده . ssd خوش قیمت و خوبی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memolio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ST4000DM000
7200 هست
DOOM999 (16-02-17)
کاربر شهرسختافزار
راستش برای ST4000M000 همه جا زده 5900 ولی برای ST4000M005 زده 7200
البته دومی فعلا جایی موجود نیست.
حال کدومو بگیرم. چون اولی دسکتاپ حساب میشه دومی باراکودا.
مثل همیشه از راهنمایی شما متشکرم.
به نظرم این 7200 هست . باز فردا چک میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memolio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (16-02-17)
اصلاح میکنم . بله 5900 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل بارکودا هم فعلا نیست .
DOOM999 (16-02-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks