من بینهایت شرمنده هستم که تا کنون فرصت نداشتم بیام به پی سی نتوک و پاسخ شما را بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TP-LINK برند خوبی هست ولی من از قیمت های آن اطلاعی ندارم مدل TD-8817 که شما فرمودید یک مودم ایده آل برای کارهای خونگی هست قیمت برندهای مشابه آن در حدود 40 تا 45 هستش
هزینه نصب و راه اندازی حدود 7 تا 10 تومن هست
18 تومن ماهیانه کمی زیاد است (با توجه به اینکه محدودیت دانلود نداره) ولی چون یک سرویس دهنده موجود است کمی محدودیت در انتخاب دارید
منظور شما را از یوزرهای تک کاربره متوجه نمی شوم اگر امکانش هست بیشتر توضیح دهید
اگر شما دو تا سیستم دارید دو راه دارید
1- یک مودم که سوییچ هم هست بخرید معمولا تا 4 کامپیوتر جواب می دهند بعد با کابل شبکه به هر دو تا کامپیوتر وصل کنید
2- دو تا مودم ارزون تر بگیرید (که به صرفه تر باشد) و هر دو تا را Bridge کنید و هر وقت خواستید با یکی از آنها کانکت کنید
این 10 تومن اضافه تر علتش چیزی جز انصاف زیاد آنها را اثبات نمی کند
اصولا می توانند بفهمند معمولا از روی کد سریال مودم هست حتی شنیدم در تهران سرویس دهنده ای اجازه اتصال فقط را به سریال ها ثبت شده می دهد
عموما این بررسی را شرکت نمی کند بارها شده من از اکانت دوستم استفاده کردم و یا یکی از دوستانم 6 ماهی هست که دو تا مودم داره
در مورد مودم بیسیم که مطرح نمودید فکر کنم منظور شما Wireless ADSL Modem هستش
Wireless ADSL Modem از IEEE802.11 یا همون WLAN خودمون استفاده می کنند عموما 4 تا کانکتور Eterne(RJ-45) هم دارندآخرین قیمتی که از مدل های ساده آنها دارم حدود 80 تومن بود
برد آنها در محیط های بسته به شعاع 100 تا 200 متر هستش
برای اتصال به موبایل یک اگر موبایل شما WLAN داشته باشد با یک سری تنظیمات مختصر وصل میشه مخصوصا اگر win داشتم باشه و یا iphone باشه

Bookmarks