ایسوس مدل ای ام 602 خودم دارم استفاده میکنم ، آخره حاله! خیلی خرکاره یه جورایی! و جالبه موقعی که خواستم مودم بخرم از 10 نفر پرسیدم ، 8 نفر اینو توصیه کردند و 2 نفر هم دی لینک !
ایسوس مدل ای ام 602 خودم دارم استفاده میکنم ، آخره حاله! خیلی خرکاره یه جورایی! و جالبه موقعی که خواستم مودم بخرم از 10 نفر پرسیدم ، 8 نفر اینو توصیه کردند و 2 نفر هم دی لینک !
|
|
میشه ازش یک عکس بزارید و بگید چه امکاناتی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
آخرین ویرایش توسط meskalamdug در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
M A H R A D (08-06-08)
این هم عکسی از خود مودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیزمون هم که لینک محصول را بر سایت اصلی دادند!
من تاحالا شده باهشها 72 ساعت هم کار کردم و جیک نزده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی هنگی دیدم ازش که شکن دارم بیشتر باید از طرف سرویس دهنده ام باشه تا خود مودم ! ولی خود ما هم باید کمی ملاحضه کنیم و در عرض 72 ساعت یه 1 ساعتی هم استراحت بدیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش هم دوروبر 50 هزار تومان است! فقط در هنگام خرید دقت فرمایید که حتما گارنتی داشته باشه !
meskalamdug (08-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks