Asus 602 ها بعد از 7-8 ساعت که کار کنند هنگ می کنند و باید 1 دقیقه خاموش بشه! تنها ایرادش همینه ...
Asus 602 ها بعد از 7-8 ساعت که کار کنند هنگ می کنند و باید 1 دقیقه خاموش بشه! تنها ایرادش همینه ...
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Mehdi_Full (22-12-07)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیز تبریک میگم عضویت جدیدتون را در انجمن PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس به این خاطر هست که بعد از استفاده زیاد یکبار دیسکانکت میشه و یه مقدار اذیت میکنه
البته همونطوری که شما فرمودید بعد از 7 ساعت به بالا این مشکل بوجود میاد .
تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم این مشکل فقط برای شما اتفاق افتاده باشه. من افراد زیادی را دیدم که از AM604 بطور شبانه روزی استفاده کنند و مشکلی هم نداشته باشند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به نظر من مودم فقط سری DSL322T
این مودم برای D-Link هست و دوتا پورت داره USB و Lan که USB 2.0 هست
مولتی ساپورت هم هست یعتی ADSL2+ هست و تا سرعت 24 مگابیت میتونه اطلاعات منتقل کنه و 3 سال هم گارانتی داره
یک مودم DSL 320T هست با سه سال گارانتی با بایوس 2007 اون رو برای فورش گداشتیم کسی خواست بگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سالم هست و فقط 3 روز برای تست کار کرده ( خودم ناظر بودم )
با علی مشکلی بود بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم خودم 1 ماه از مودم D Link Dsl 520t استفاده میکنم
کارشم خوب بوده تک پورت لن قیمتشم 42 تومن
602 با 604 فرق داره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farshid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
کاربر شهرسختافزار
من symphony 602 رو پیشنهاد میکنم
قیافش کپی همون asus هست و این مشکلات هنگ کردن رو هم نداره
من فکر کردم 604 را گفتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Stream (19-01-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks