مدیرای ارشد یا مدیر بخش اگه ممکنه یه نظر سنجی شرکت ها هم به این تاپیک اضافه کنند .
ممنون
مدیرای ارشد یا مدیر بخش اگه ممکنه یه نظر سنجی شرکت ها هم به این تاپیک اضافه کنند .
ممنون
|
|
Administrator
لیست ISPها رو بدید تا درست کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارس آنلاین - شاتل- آسیاتک - صبانت - داتک - سپنتا - من دیگه چزی به ذهنم نمیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
نظرسنجی ایجاد شد ( چند مورد هم اضافه کردم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
aMiR HosSeiN (17-01-08), Farshid (17-01-08)
ممنون مهراد عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم این تاپیک بتونه به دوستان در یک انتخاب خوب کمک کنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks