ولی معمولا Latency در حالت LAN کمترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان تقریباً همین چیزی هست که وحید جان گفتند با این تفاوت که شما اگه از صبانت استفاده میکنی از VPI 0 و VCI 35 استفاده کنید .
راستی Bridge Mode استفاده نکنید اگه میخوایند دو نفره استفاده کنید چراکه Bridge به این صورت میشه که در آن واحد فقط یکی میتونه استفاده کنه . اگه قصد استفاده از دو تا را همزمان دارید از PPPOE استفاده کنید .
راه دیگه هم این هست که یک کانکشن ADSL از توی Control Panel ویندوز بسازید برای ADSL و با یوزر نیم و پسورد اکانتتون وصل بشید . ( یعنی اول LAN را Enable کنید همه چیزش هم روی Auto و سپس با اون کانکشن کانکت بشید . )
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arash79 (04-11-09), Bahador (19-11-09), D J V A H I D (19-11-09)
|
|
ممنون از راهنمایی هاتون.
من از پارس آنلاین اشتراک میگیرم و واقعا راضی هستم.
مودمم هم از USB تا حالا وصل میکنم...اما یکم موقع نصب بعد از راه اندازی ویندوز جدید اذیتم میکنه که همیشه ختم به خیر میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks