با سلام شما مودم مستقیما به سر خط متصل کنید.(یعنی بدون اتصال سیم کشی داخل ساختمان)
چک کنید اگر همچنان مشکل پابرجاست با خرابی تلفن تماس بگیرید و اعلام خرابی خط کنید- تماس گرفتن بگین همشنوایی دارید - میان تغییراتی انجام میدن اگر همچنان مشکل بود باید پورت مخابراتی تغییر کنه(تماس با شکرت ارائه کننده اینترنت-ارسال کارشناس).
اگر بعد همه این کاراها مشکل دارید کابل کشی منطقه مشکل داره که خیلی کم اتفاق میافته

پیروز موفق باشید
آخه سر خط ما که من بررسی کردم دو تا سیم داره و نمی دونم چطوری این دو تا سیم رو به مودم وصل کنم چون سوکتی نیست و مثل اینکه وقتی سوکتی می شه که 4 تا سیم داشته باشه. اصلا هیچ راهی نداره مودم رو ببرم وصل کنم. بلد نیستم

بعضی وقتا اتفاق افتاده قطع و وصلی اینترنت به خاطر اتصال ضعیف و یا پوسیده شدن آنها در ترمینال خارج از خانه (منظور داخل کوچه یا خیابان) هست ممکنه رخ بده
سلام مهندس

اونجوری باشه که کابل هایی که وارد خونه ما شده برای 15 سال پیشه و تا الان دیگه پوسیده شده. یعنی باید به مخابرات بگیم بیان سیم ها رو عوض کنن یا خودمون هم برق کار بیاریم می تونه انجام بده.

مهندس شما می دونی سیم دو تایی بهتره یا باید دو زوج 06 بگیرم یا چهار زوج 06 یا 08 و از اینجور اسامی.

الان من دقیقا ماهی 100 هزار تومن پول اینترنت ADSl میدم 200 گیگ روزانه و 300 گیگ شبانه می گیرم چطوری می تونم VDSL بگیرم. این فیبر نوری که میگن میاییم براتون وصل می کنیم چیه. اصلا با توجه به قیمتش ارزشش رو داره که با 100 هزار تومن vdsl بگیرم. البته مودم من ADSl هستش و مودم VDSL ندارم مثل اینکه اگه مودم خودمون رو بدیم به جاش به دونه VDSL میدن. مثلا من TP-LINk 8960N دارم نمی دونم اینو بدم در سطح این مودم به من میدن. بعضی جاها هم خوندم که مودم VDSL رایگان میدن.